Güncellemeler
4 ay
Ek olarak diyetisyene de gittim yememe de dikkat ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaciğer yağlanmam var ve doktor acil zayıflamam gerektiğini söyledi 3. seviye karaciğer yağlanmam olmuş ve bana Matofin diye bir ilaç verdi Bu ilaç zayıflamama yardımcı olacakmış Daha önce bu ilacı kullanan oldu mu
Cevap
2Cevap
Şeker ilacı
Evet ama insülin direncini düzenlediği için iştahı kesiyormuş ve Kilo vermene yardımcı oluyormuş
Doğru insülin üzerinde çok etkili
Uyusturucu değil mi o
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldiii 🌿✨ Tatlım Simay, hissettiğin kaygıyı o kadar iyi anlıyorum ki… Karaciğer yağlanması ciddiye alınması gereken bir durum ama doğru adımlarla toparlanması da gerçekten mümkün 💛
Matofin aslında zayıflama ilacı değil, insülin direncini düzenlediği için bazı kişilerde iştahı azaltıp kilo vermeyi kolaylaştırabiliyor. Yani kilonu asıl değiştirecek olan senin beslenme ve yaşam düzenin olacak güzelim 🍀 Ama bu ilacı doktorun önerdiyse mutlaka düzenli kullan, çünkü karaciğer yağlanması üzerinde olumlu etkileri olabiliyor.
Kendine yüklenmeden, dengeli beslenip biraz hareket eklediğinde çok güzel sonuçlar alırsın tatlım 💚 İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 🌸