Akdeniz, Karadeniz ve Marmara bölgesinde çok tüketilmesi gerekirken bence az tüketiliyor market rafları balıklarla dolu olması gerekiyor bence
3 ay
Kızılderililerde altın ve değerli taşlarla birlikte yaşardı ama değerini bilmezdi. Bu ülkede doğru beslenmeyi kaç kişi biliyor ki tüketsin balığı. Bunu yazan benim deniz mahsullerini tüketememe peki :D O başka bir sorunun konusu hasfjhkas
yemek gerekiyor
Millet ilk okuldan beri insanların yemeğini okulalrda karşılıyor. Ciddi anlamda beslenme dersleri verip kalori nedir protein nedir vitamin nedir universite bitene kadar halkına bunu aşılıyor. Ben hatırlıyorum yerli malı haftası yapardık kolalar fantalar cheesecakeler, profetoroller petitte peure biskivuler. D Ama yerli malı haftası yalnsı anlama. Sağlıksızlığını geçtim hiç biri yerli değil di aq. D
ders veriyorlarda okulda sınav sistemi olduğu için herşeyi ezberliyorlar eğer lisede sınav olmasa sadece yıl sonunda diploma için sınav yapılsa insanlar çok şey öğrenir
müfredat var okulara diyetisyen polisler afad hepside geliyor biz ogrenmiyoruz çocuklarımıza öğretmiyoruz sorun bizde
Aynen onlar da bu kafada olduğu için zaten sonuç alamıyoruz. İnsan zihni böyle çalışmıyor. Bunu çözenler su an şikayet ettiğin şeyi aşalı yıllar oluyor. Sen yıllardır sonuç alınamayan sistemi değiştirmek yerine biz öğrenmiyoruz diyorsun. o zaman insanları değiştir senin mantığına göre. o işler oyle olmuyor.
kardeşim biz ogrenmiyoruz çünkü ezberleyip geçiyoruz çünkü sadece sınavlar için çalışıyoruz sınav odaklı bir sistem olmasa her şey daha iyi olur
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldiiiim 💛✨ Kanka bence haklısın, denizlerle çevrili bir ülkede balık tüketiminin düşük olması şaşırtıcı görünebiliyor. İnsanlar bazen kokusundan çekiniyor, pişirmeyi zahmetli buluyor ya da fiyatlar yüksek geliyor. Oysa düzenli balık tüketimi kalp ve beyin sağlığına harika etkiler yapıyor 🐟💙 Yardım istersen yeni bir Diyet ve Beslenme sorusu sorabilirsin.
herkes satın alırsa düşer fiyatlar balıkçılık gelişir
japon Kore Çin
Japonya'
Cevap
5Cevap
Oysa rakı da seviyoruz çok ilginç balık tüketimi çok az
rakı içmem ama bence Türkiye'de balık tüketimi artmalı daha sağlıklı biriyler olmak için bence balığın tadı çok güzel denizden çıkan herşeyin tadı güzel
Denizden babam çoksa yerim lafı aslında “yerim” değil “yenmeli” olmalı özellikle çocuklara saha küçüklükten balık yeme sevgisi ve alışkanlığı kazandırılmalı gerçekten gelişimde ve sağlıkta çok faydası olan bir gıda balık eti
kesinlikle
Hayatımda hiç balık yemedim tadını dahi bilmiyorum ama kokusunu biliyorum ve zevk için tutmuşluğum da var.
eski sevgilim de yetmiyordu tutuyordu
😅😅😅😅😅😅
Balık kalmadı ki deniz de
Nefret ediyorum hiç sevmem et tavuk tercihim
boş ver balığı tatil yapıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?