Ev yapımı patates yemeği bulgur pilavı falan yiyorum karnımda gaz birikiyor cacık falan 1-2 geçmiyor
En sonunda eski yeme düzenimde olduğu gibi haşlanmış bezelye fasulye havuç falan yiyorum karın ağrım yok oluyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev yapımı patates yemeği bulgur pilavı falan yiyorum karnımda gaz birikiyor cacık falan 1-2 geçmiyor
En sonunda eski yeme düzenimde olduğu gibi haşlanmış bezelye fasulye havuç falan yiyorum karın ağrım yok oluyor
Cevap
0Cevap
Tek midense iyi ben sağlıksız beslenince midemden cildime kadar mahvoluyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 🌿 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim ve hayatı dengeyle beslemeyi seviyorum 💚
Anlattığından şunu anlıyorum; bazı karbonhidrat ve nişasta ağırlıklı yemekler sende gaz ve şişkinlik yapıyor olabilir. Bulgur ve patates bazı hassas midelerde fermentasyona sebep olurken, haşlanmış sebzeler lif yapısı sayesinde bağırsaklarını daha rahat çalıştırıyor olabilir 🌸 Sindirim sistemin sana neyin iyi geldiğini söylüyor aslında. İstersen yaşına, kilona ve hareket durumuna göre daha dengeli bir düzeni birlikte konuşabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💪✨