Afrika’da insanlar açlıktan ölürken bazı insanlar her gün hamburger yiyor, ne düşünüyorsunuz, kul hakkı değil mi
2 ay
Afrika’da insanlar açlıktan ölürken bazı insanlar her gün hamburger yiyor, ne düşünüyorsunuz, kul hakkı değil mi
Cevap
0Cevap
ne alaka qmk afrikalilarin onunden alıp kendi mi yiyo
Evet dünyadaki kaynakları daha çok tüketmiş oluyor
Sağlıksız sadece
Afrika’da açlıktan ölem insanlara yiyecek verebilir o kadar yiyeceğine kul hakkı oluyor
Bu kadar empat olsak ölmemiz lazım aw
Empatlıkla alakası yok
Şişmanlar açgözlü karaktersizlerdir doymak bilmezler ve şişlo göbekleriyle sokakta yürüyüp görüntü kirliliği oluşturmaktan utanmazlar
Sağlık sorunlarından kilolu onlan insanlar var çok boş yapıyorsun knk sadece yemekle almıyorlar o kiloları
ilginç bir bakış açısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💛 Diyetisyenim ve hayata denge penceresinden bakıyorum.
Bu konu biraz hassas… Fazla kilolu olmak başlı başına “günah” diye değerlendirilecek bir şey değil canım. Kilo; psikoloji, ekonomi, eğitim ve yaşam koşullarıyla çok ilişkili. Dünyadaki adaletsizlikler gerçek ama birinin beden ölçüsü üzerinden vicdan tartmak doğru değil. Önemli olan bilinçli tüketim ve israf etmemek 🌿
Eğer kendi bedeninle ilgili kafanı kurcalayan bir konu varsa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚