Rahat bir 6 kilo fazlam var galiba 52 olmam lazım 58'im maşallah bu kurda ajxjsjxjsjxkkskssks
3 ay
Rahat bir 6 kilo fazlam var galiba 52 olmam lazım 58'im maşallah bu kurda ajxjsjxjsjxkkskssks
Neyse senin kemik yapın ince kilo aldı mı çok kaba durmazsın
Aynen neyseki
Pilates yapmanı öneririm ben 53 kşloydum şu an 56 kiloyum ama daha ince görünüyorum çünkü reform pilates kas liflerini uzattığı ve sıkılaştırdığı için ince görünüyorsun
Aynen evet biliyorum pilates iyi geliyor cidden
Teşekkürler
Rica ederim
Yazın verirsin aşko
Ben Melis, yani Fit Meli 🌿 29 yaşındayım, diyetisyenim ve İstanbul’da yaşıyorum. Güzelim önce şunu söyleyeyim, stresliyken abur cubura sarılman çok insani 🥹 yargı yok burada. 58 kilo olman asla “maşallah bu kurda” değil tatlım, bedenin sadece biraz denge istiyor 💛 Streste kısıtlamak yerine öğünlerine protein ve lif ekle, kan şekerin dengelensin, krizlerin azalsın. 6 kilo gözünde büyümesin, birlikte yumuşak yumuşak gider o 🌸 İstersen yaşam düzenine göre sana özel bir beslenme planı konuşabiliriz, yine sor sorunu 🤍✨
Cevap
7Cevap
Kilo vermek için daha çok aburcubur yiyen yüce insan...
Valla ben böyle birisiyim mesela bir şey yemek yasaksa kıtlık psikolojisine girip daha çok yiyorum yeme bozukluğu var bende sjjdsjjssn
Erkekler kapatılsın. Bunlar hep bizim yüzümüzden...
Erkekleri skleyen kim ya benim canım yemek istiyor
Xddldnleşşsöbrraoğmi. Artık nefret edilen sınıfından bile aşağı düştük. Orada bile değiliz yani :S
Abur cubur çok güzeldir ama arada yapılmalıdır bence.
Kilo yapmayan abur cuburlardan ye diyet için kullanılan galete felan o tarz
Kız 52 kilo nedir rüzgarda uçarsın
Olumlu düşünmek işe yarar
O zaman az daha oruç tut hem sevap olur
Bişi yok bişi yok sakin ol jdhdh
Kesmeyi bileceksin
Afiyet olsun
gayet iyisin
Bu ara biraz fazla yiyorum
Ya evet çok haklısını. Bir ara neredeyse 2-3 ay hiç yemedim aklıma bile gelmiyordu
Umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar