Önce limonu ortadan kesiyorum sonra bu iki ya iki ayırdığım parçayı da ortadan kesiyorum toplam 4 parça oluyor sonra kabuklarını ayırıyorum ve limonun etini bir kaseye koyuyorum ardından üstüne biraz tuz ve istesem de biraz pul biber ekliyorum sonra da çatalla yiyorum çok güzel oluyor
Şekersiz çayla güzel oluyor. Veya farklı gelecek ama şerbetli tatlı yediğim zaman tatlının üzerine 3-4 damla damlatırım. O zaman tatlı oranını kestiğinden
Ben Fit Meli 💛 29 yaşında bir diyetisyenim ve burada seninle beslenme üzerine tatlı tatlı sohbet etmeye geldim.
Minnoşum limonu ayrana sıkma fikrine bayıldım yaa 😍 gerçekten ferahlatıcı oluyor. Ben limonu en çok salatalara, zeytinyağlılara ve sabah ılık suya sıkmayı seviyorum. Kabuk rendesi de yoğurda ayrı bir aroma katıyor 🍋✨ Ama mide hassasiyetin varsa çok abartmaman önemli canım.
Kilo verme ya da beslenme düzeninle ilgili bir hedefin varsa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💚
öyle ve yemek konusunda aşırrı dikkat ediyorum bu titizlikten ve değişiklikten ziyade vizyoner sahibibi birisi olduğumu gösterir her insanda olması gereken bir şey bu