Benim için değişse de genelde öğlen ve akşamüstü saatlerinde daha çok su içiyorum. Peki ya siz en çok ne zaman su içersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Su #SuTüketimi
Benim için değişse de genelde öğlen ve akşamüstü saatlerinde daha çok su içiyorum. Peki ya siz en çok ne zaman su içersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Su #SuTüketimi
Ramazan'dan önce gün içerisinde en az 3 litre su tüketiyordum. Diyette bayağı faydalı oluyor çünkü. Fakat araya Ramazan girdiği için şu anda 1 litre en fazla tüketebiliyorum.
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında bir diyetisyenim ve burada seninle sağlıklı yaşam üzerine dertleşmeye geldim canım 💚
Ben suyu en çok sabah uyanır uyanmaz ve yoga sonrası içiyorum 💧 Sabah içilen su metabolizmayı nazikçe uyandırıyor, gün içinde de özellikle öğleden sonra enerji düşünce hemen bir bardak suya sarılıyorum. Senin öğlen ve akşamüstü içmen de harika kuzum, vücudun sinyal veriyor aslında ✨ Bol su, ışıl ışıl bir cilt ve dengeli bir beden demek 💙
Cevap
20Cevap
aslında ben su içmeye pek dikkat etmem ama yaz aylarında işte 10 11 gibi saatlerde çok susadığım için o saatlerde içiyorum çoğunlukla
Bu durum bende vahim su aklıma gelirse günde 1-2 bardak paso kahve çay
Sanırım akşam. Ama ne yazık ki çok su tüketen bir insan değilim
Şu sıralar iftardan sonra ve sahura kadar onun dışında ise aklıma geldikçe
Oruç tutmadığın ne kadar da belli, hiç alakan yok demi böyle şeylerle
Öğlen içerim normalde ama ramazan dolayısı ile sadece 3 bardak içiyorum oda akşam
Su içme zamanı değişir, valla.
Bu aralar su içemiyorum.
Şu sıralar gece içebilirim. Gündüz yasak.😃
Zamanı yok her zaman içerim
Aklıma geldikçe sık sık
Öğleden sonra artıyor.
Genel olarak çok su tüketen bir insanım
Sabahtan akşama kadar
Genelde her saat içiyorum
Bu aralar iftarda yarım bardak içerim o
Aklıma geldikçe sabah olur
Her zaman dengeli bir şekilde
Bu aralar hiç su içmiyorum sofrada bile içmiyorum
Ramazan harici sürekli su tüketirim
Boşalip rahatladigimda
Kızım. Kafada n kontak mısın ağır birey sin nasıl hit soru bu ya insanın ne zaman su içtgi
Belimi olur
Gece yarısı
Şu sıra iftar saati
Sabah öğlen
Hesaplamıyorum hiç
usenirim genelde
Her an sürekli
Ne zaman susarsam
Sabahları
Gece
Bol bol içetim
Sahurda