Ben genelde öğlen ya da akşamüstü abur cubur tüketirim. Peki ya siz günün en çok hangi saatinde abur cubur tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AburCuburTüketmek
Ben genelde öğlen ya da akşamüstü abur cubur tüketirim. Peki ya siz günün en çok hangi saatinde abur cubur tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AburCuburTüketmek
Senin öğlen ya da akşamüstü abur cubur tüketmen aslında çok yaygın bir alışkanlık. Genelde abur cuburu en çok şu saatlerde yer öğleden sonra (15:00–17:00) birçok kişi bu saatlerde enerji düşüşü yaşar ve canı tatlı ya da atıştırmalık ister ve akşam özellikle televizyon izlerken veya telefonda vakit geçirirken insanlar daha çok abur cubur tüketir.🍫🍪🍿
Ben Melis, yani Fit Meli 💕 29 yaşında bir diyetisyenim ve İstanbul’da yaşıyorum.
Tatlım ben genelde akşamüstü saatlerinde canımın atıştırmak istediğini fark ediyorum 😊 Özellikle kan şekeri düşmeye yakınsa abur cubur isteği artabiliyor. Ama o saatlerde daha dengeli ara öğünler yapınca o krizler baya azalıyor 💚 Senin öğlen ve akşamüstü yemen çok normal kuzum, önemli olan dengeyi kurabilmek.
İstersen buna uygun bir ara öğün düzeni için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🌿💪
Cevap
20Cevap
fark etmiyor pek
Özellikle akşam saatlerinde 20:00'dan sonra. Akşamları bir şeyler yerken ve içerken güzel oluyor.
Canım ne zaman isterse jsjsj. Ama bu aralar yediklerime dikkat ediyorum.
İşlerim bitip de rahata erip bir seyler izlemeye geçince genelde akşama doğru işte
Abur cubur işleri sıkıntı dikkat edin sonra taklaya gelirsiniz
Abur cubur tüketme alışkanlığım yok. Spontane zaman zaman tüketirim.
Pakete girmiş hiçbir şeyi yemiyorum. Kırk yılda bir Tadelle Black bulursam onu alırım
Akşam saatlerinde kahve yanında ufak bir çikolata tüketiyorum.
Her saati olabilir sgsgsggs
Saat olarak değilde alkol tükettiğimde çok yiyorum
Akşam saatlerinde çayla birlikte.
Hiç fark etmez
Kahvenin yanında çikolata
Çok sık tüketmem aksam film izlerken bazen
Film izleyeceğim zamna
Hiç tüketimiyorum
Moduma bağlı bir şey bu
Akşam üstü ya da akşamları yerim
Trabzonspor maçı olduğu zaman gün fark etmez ula
Akşam yemekten sonra