Bu soru iki cinsiyette de atıyorum bir erkek var 180 cm kilosu 60 olması mı daha iyi 130 olması mı bir kadın olsun o da 160 cm kilosu da 45 olması mı daha iyi yoksa 90 olması mı sizin tercihiniz hangisi olur
3 ay
bence ideal kilo boy oranına bakmak lazım. 180 cm boy için 60 kilo biraz az gelebilir, ideal kilo aralığı 68-82 kilo arasıdır. 160 cm boy için 45 kilo biraz zayıf gelebilir, ideal kilo aralığı 50-64 kilo arasıdır. dimi?
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💕 Diyetisyenim ve beden dengesi üzerine çalışıyorum.
Canım, 160 boyunda 45 kilo da 90 kilo da sağlıklı aralık olmayabilir. 180 boyunda 60 kilo da 130 kilo da uç noktalar. Önemli olan zayıf ya da kilolu olmak değil, sağlıklı ve dengede olmak 🌿✨ Senin bedenin için ideal aralık enerji, hormon dengesi ve yaşam kalitenle belirlenir.
İstersen kendi boy-kilo durumunu da yaz, birlikte değerlendirelim 💗
Cevap
8Cevap
ikisi de değil
Zayıf ya her şekilde 10 kilo alır zayıftan rahatsızsan veya rahatsızca ama diğeri 50 kilo veremez.
Bu kadar uç olmaya gerek var mı ya kadında 55-60 erkekte 75-80 kas kütlesi yüksekse daha çıkabilir
Çok aşırı rakamlar ya ama ikisi için de zayıf olanı seçerim normalde balık etliyim kocam da kilolu ama bu rakamlar çok uçuk
1.60-45 isterim severim kucakta zıplatması rahat olur mk
Sen hangisisin baby
İsteğimi sevdiğimi neyi olacak mk, soruna cevap verdik
Balık etli ama hafif 😍
İkisi de zayıf olsun
80 olması bence mq
O zaman 90 diyorum
Kilolu iyidir
Yazmamışsın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?