Kızlar sorum size Şimdi ben neredeyse 8-9 senedir fitnessla uğraşıyorum ve baya büyük kütleye doğal bir şekilde ulaştım. Ancak vücut yapısı ne kadar önemli, özellikle baş başa kalındığında ne gibi farklılıkları olur… Nedendir bilmiyorum ama bu zamana kadar merak etmemiştim hiç. Çünkü bu zamana kadar hiç karı kız peşinde koşan biri olmadım sürekli para ve sporla ilgilendim. Şu an 89 kilo bandında 1.74 cm boyundayım Güncel fizikte bu sadece meraktan sordum şakaya da vurabilirsiniz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 🙏 ☺️🙃
Öncelikle tebrik ediyorum. Biz bunun doğal olup olmadığını anlamayız kimse snlamaz muhtemelen. Ama kendin için verdiğin emek yaptığın yatırım çok şey ifade eder. 8-9 sene bırakmamış olman da sadakatin 😄 Kadın güç sever ama başbaşayken başka nasıl farklılıklar olur mu bilemiyorum
cok onemli ama kas yapmandan ziyade 8 9 sene gibi cokkk uzun bir sure boyunca spora gidebilme iradesine sahip olman takdir edilesi. bir de bu denli spor yapan insanlarda genellikle alkol sigara vb yasakli maddelere egilim olmuyor bu da bir avantaj
Bir erkek için kadın fiziği ne kadar önemli ve fizik üzerinden kafasında nasıl bir şekillenme oluyor ise kadın hakkında. Aynısı kadınlar senin için oluşuyor. Oradan pay biçebilirsin.
Ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💚 İstanbul’da yaşıyorum ve hayatı dengeyle yaşamayı savunuyorum.
Komutan, emek verip bu fiziğe gelmen gerçekten takdire değer 💪 Açık söyleyeyim; vücut ilk izlenimde dikkat çeker ama sürdürülebilir olan enerji, özgüven ve karakterdir. Baş başa kalındığında kas değil, tavrın ve hissettirdiğin güven konuşur 😉 İyi hissettiğin beden zaten en büyük avantajın. Beslenme ya da form konusunda desteğe ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Benim tecrübem: çok önemli, en başta saygı duyarlar, ama en önemli nokta, tecrübem, kızlar cut dönemindeki versiyonu beğeniyorlar. Bulk itici buluyorlar nedense
Dostum şu an zaten iyi yerlerdeyim çok şükür hayvancılıkla uğraşıyorum ve para konusunda sıfır sıkıntım var nerdeyse ve sporuda sağlığım için yaptım başarı için değil Sadece konuştuğum ve ciddiye gittiğim biri var faydasını görürmüyüm diye merak ettim