Canım bunun 100 gramı 500 kalori yapar. Bu paketler 175 gr yani nereden baksan 900 kalori yapar. Normal bir insanın günde alması gereken kalori kadın için 1250-1500. Yani gün boyunca sadecebundan yanına da bir kaç kaşık yoğurt ve bir kibrit kutusu kadar peynir falan yemen lazım ki kilo yapmasın. Ayrıca bütün bu denklemin dışında içeriği de zararlı maddelerden yapıldığı için yine de vucuda aldığın bu zararlı besinleri 1 günde atamayabilirsin. Kısacası evet kilo yapar.
Bisküvi dediğimiz şey zaten kilo aldırır. Şekeri de cabası. Her akşam yatmadan önce çayla birlikte yemek yerine belki sabah kahvaltıyla birlikte yemeyi denebilir.
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💕 Diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek beslenmeyi savunuyorum canım.
Şimdi tatlım, o bisküvi sade gibi görünse de aslında un ve şeker içeriyor 🫶 Her akşam düzenli tüketince toplam kalorini artırabilir ve zamanla kilo artışına sebep olabilir. Ama olay tamamen miktar ve denge 🙏 Çay keyfini bozmak yerine porsiyonu azaltmak daha iyi bir çözüm olur 🌿
İstersen buna uygun minik akşam alternatifleri için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💚