İftarda tavuk ve sarma vardı şimdi de hamburger siparişi verdiler 2 tane yedim😭😭 yeter ya şişman olacağım tek yaşasam dikkat edeceğim de aileyle olmuyor ya

İftarda tavuk ve sarma vardı şimdi de hamburger siparişi verdiler 2 tane yedim😭😭 yeter ya şişman olacağım tek yaşasam dikkat edeceğim de aileyle olmuyor ya
Valla hamburger yenir bacım ya dhdhdffkglm dikkat et ama
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım 💛
Tatlım bir iftarda fazla yemen seni şişman yapmaz, önce bunu kalbine yazalım olur mu? 😘 Ailece olunca kontrol zorlaşıyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama kilo artışı bir öğünle değil, süreklilikle olur. Yarın biraz daha hafif seçimler yapıp yürüyüş eklersen denge sağlanır 🌸 Su içmeyi de unutma. İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💕
Cevap
14Cevap
Bu tarz ürünler çok sağlıksız gadası
Yemekte bir sıkıntı yok ama çayın yanına bir kurabiye, patlamış mısır, kek börek çörek üstüne bir meyve seansı olunca kilo almaktan bende korkuyorum
harbiden aileyle çok zor :D olsun ye spor yap iyi yere gitsin kaloriler :D
Spor , bol su , sürekli hamur işi değil bol yeşillik pirinç tarzı şeyler den kaçınan insan kolay kolay kilo almaz. Kontrolu herkesin kendi elinde. irade önemli
Bu fotoğrafı sen çektiysen Muhtemelen öğrencisin doğru mu
Yok annem gil misafirlikte kız kardeşler olarak yedik😅
Cevabının doğru olduğunu varsayarak cevap vereyim Yavrum o evde yemek yapmayı becerebilen kimse yok mu
İftarda sarma ve tavuğu ben yaptım ama konunun bunla alakai yok canımız hamburger istedi aldık bunda ne var
Çok şey var yavrum internette dolanıp videoları görmüyor musun bu saçma sapan şeylerin neyine heves edip yiyorsunuz senelerden beri insanlara bebek eti yedirdiklerine dair videoları görmüyor musun İçinde ne olduğunu bilmediğiniz aptalca şeyleri yemekten neden zevk alıyorsunuz eviniz var mutfağınız var Yemek yapmayı bilen birileri var bu aptalca şeylere neden para verip yiyorsunuz sizin zeka sorununuz mu var
Biz MCDONALD'S almadık helal sertifikalı bir yerden aldık zaten fotoğrafta gördüğün gibi tavuk görünüyor İnce et değil ben böyle şeylere daha çok dikkat ediyorum
Ponçik mutfakta Bizzat kendi ellerinle yapmadan hiçbir şey hem sağlıklı değildir Hem ne olduğunu bilemezsin gecenin bir vakti seni kırmak seni üzmek gibi bir derdim yok sadece dışarıdan bu tür şeyleri heves etmeyin sağlıklı değil Hem paranız gidiyor hem de sağlığınız gidiyor girin mutfağa Canınız ne isterse yapın ama kendiniz yapın
İştahına bereket mübarek. Ben o hamburgeri zor bitiriyorum sjsjsjsjsk
Tosbağa gibi yerseeen mandaa gibi gezersin tabi aile evinde zor oluyor tek olsan o kadar yemezsin o kadar hazırlamazsın ama aile evinde sürekli birşeyler geliyor önüne diyet yapması da zor oluyor.
Sağol ya zamanında manda gibiydimde verdim çok şükür alırsam tekrardan yine veririm
Susar mısın
Benim zayıf ya da şişman olmam seni ilgilendirmez sen brnim kocam değilsin ve ben aldığım kiloları verebilen bir kızım hala bile herkes beni beğenir 80 kiloykende begenirlerdi halada öyle, sus artık
Dikkat eden her şekilde dikkat eder ya
Hamburger de yenir yani
Valla, aileyle beraber yürüyüş planlayın.
O kadar yemeğin üstüne neden bu sipariş hdhdhd
Bunları yersen montofon gibi olursun
Ot ye o zaman
E dikkat etmek lazım
Nedir bu saatte bu menü
Yürüyüş yapıp bol su içeceksin
böyle yersen kilo veremezsin :))
Cok yedikten sonra mi kilolar aklina geldi 😊
Bence de öyle yine de sağlıklı şeyler ye
Az yiyerek
Yemesen iyidi ula
Az yiyorum