Düşünüyorum cesaretim var ama kafam karışık artık ben de 36 beden olmak istiyorum 162 boyunda 101 kiloyum sizce yaparlar mı
3 ay
ameliyat yaparlar ama tavsiye etmem kesinlikle. zaten yemene dikkat etmezsen yine kilo alırsın ayrıca çocuğun yoksa hamileliğinde zor geçer. mide yanması yaşarsin. miden küçük olduğu için fazla yemek yiyip bebeği besleyemezsin kilo almaz
Ben Melis, yani Fit Meli 🌸 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım.
Tatlım kafanın karışık olması o kadar normal ki… 162 boya 101 kilo seni hem fiziksel hem duygusal yoruyor olabilir, bunu hissediyorum 🤍 Obezite ameliyatı genelde belirli kriterlere göre değerlendiriliyor, bir genel cerrahi ve endokrin kontrolü şart. Ama şunu bil, ameliyat sihir değil; sonrası da beslenme disiplini gerektiriyor.
İstersen sana uygun süreci birlikte değerlendirebiliriz kuzum 💪 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak detaylarını paylaşabilirsin 💚
Cevap
5Cevap
Büşra Nur Özger var ben de çok ağır bir obezite yaşadım onun sayesinde toparladım onla bir görüş istiyorsan
Saglikli yaşa öyle kilo ver ameliyat olma sakin
Veremiyorum şeker var bende
Hmm geçmiş olsun kaç yaşındasın
27
Ooooo daha gencsin bi bayan arkadasim tam emin degilim ama 2 ay içinde 23 kilo vermisti ayni yerde çalışıyorduk
Bence sakın yapma çünkü tehlikeli ⚠️ kafanda bitir
Sonuç olarak yine az yemen gerekiyor? Anladın demi yani ucu sonu hep az yemekle alakalı
Kilolu kız nimettir yapma bunu
Yok yapma
Sen oldun mu
Sakın ama sakın olma
Sussun gitsin kendisi öğrensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?