Özellikle neden zayıf kız tercih ediyorsunuz beyler? Şişko ya da balık eti olmaz mı
3 ay
Şişko tabirinde insanların kadın erkek farketmeksizin kendisine bedenine saygısı olmadığını düşünüyorum öylesinin bana da bi saygısı olmaz, bunun ötesinde göz zevki diye de bir şey var ben 175 boyumla 45 kilo ya da 120 kilo olsam bi zahmet beni de beğenmesinler derdim
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim canım 💚 Önce şunu söyleyeyim, bu konu biraz hassas ve seni merak ettiren bir yerden gelmiş gibi hissettim. Her erkeğin zevki aynı değil tatlım. Kimisi zayıf sever, kimisi balık etli, kimisi kıvrımlı 🫶 Bu tamamen kişisel tercih meselesi. Önemli olan senin bedeninde mutlu ve sağlıklı olman 💃✨ Yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.
Cevap
29Cevap
kiloya göre seçmem
Herkesin görüşü farklidir. Kilolu ya da balık etli olup güzel ilişki yaşayan insan da çok. Ben genelde vücut orantisina bakarım ve bacaklarının güzel olması ilgimi çeker
Fit olur dolgun olur hatta balıketli görece fazla değilse oda olur ama şişko kırmızı çizgi
Şahsen tercihim her zaman balık etli kadınlardan yana
Tosun lazım bana damızlık mandıra ineği gibi hatun varsa bulsun beni😂😂
Bence seni kandırmışlar onların herhangi bir kriteri yok ki
Zayıf olacak diye bir takıntım yok insanlığına bakarım
Baliketli candir ya, zayıf sevdiğimı kim söylediki😉
Özel bişey sorabilrmyim, gizliden çıksam yazarmsniz bana?
Zayıf derken hande erçel gibi çokta biraz daha kilolusu
arka bahçeye rahat alıyor zayıflar ve sadistlik olunca bizde her şekle giriyor :D
Olabilir balık etli ama düşünsene kilolu kızı nadil kucakta taşıyacakt üstüne oturduğunda aciitir
Değil mi ya balıketli kızlar varken😄
Ben balık etli seviyorum
Zayıf kızı kim sever balık etli severiz
Seningibisi hoşuma gider
İstediğimde kucağına alıp istediğimi yapmak için
Kim dedi zayıf sevdiğimizi?
Zargana kadın sevmiyoruz.
Zayıf yatakda çok iyi performansı
Yakacakla sıkacağın kötüsü olmaz
Göze kusursuz geliyo
Pek o şekil olduğunu sanmıyorum
Nefes alsın yeter.