Zayıf kızları hala cekemiyosunz ya😂 Hayır yani zayıf deyince aklina bu mu geliyor bundan mi kastediyor erkekler... Zayıflıktan kastımız adriana lima, miranda kerr, kendall jenner gibi mankenler. Bu resimdeki bildiğin hasta bir kız ya. Hayır yani bizde balık etli diye obez kızları koyalım buda aynı meseleye gelir...
bu kadar zayıflıktan hiç bir erkeğin hoşlandığını sanmıyorum. erkekler önce görüntüye önem verdikleri için normal kilosunda zayıf kızları tercih ederler. bunun dışındakilerin tercihleri ise kilolu kızlar. bu tip erkeklerin sayıları daha az olduğu için, zayıfların daha çok tercih edildiği algısı oluştu.
Zayıf ya da kilolu diye kusur olmaktansa hayallerine göre renklendirmeyi tercih ederim ben açıkcası kilosu kusuru değil kadınların. sonuc olarak genel manzarası cekici olsun yeterli diye düşünüyorum beğenme amaclımı ilişkimi cinsellik mi bunuda belirtseydin ama sonuc olarak erkeklerin kafasındaki kız anlayışında zayıftır zaten kızlar ve yaşları ilerledikce kilo alıp kadın görünümüne kavuşurlar. :)
bence zayıf olmak daha iyi fotodaki gibi abartısız bir şekilde hem daha sağlıklı hemde daha güzel gözüküyor tabi erkeklerin nerdeyse hepsi fizik (göt, cinsel bölge, göğüs) falan baktığı için
ben o kadar zayıf sevmiyorum işin açığı ama zayıfda olmasın çok dolgunda olmasın orta halli olsun bence :D ama göbek yapıp sarkması da hoş değil tabiki :)
Çok komiksin ya inan o kadar çok güldüm ki az komik yapta gülmekten ölmeyelim. Şimdi ben buna bu kadar çok güldüm ya yarın gülemiyecem diye çok üzülüyorum..😂😂
En İyi Cevaplar