Günde 20 adet cicibebe süte karıştırıp içiyorum kilo alır mıyım çok zayıfım almam lazım pekmez muz falan da katıyorum
3 ay
Günde 20 adet cicibebe süte karıştırıp içiyorum kilo alır mıyım çok zayıfım almam lazım pekmez muz falan da katıyorum
valla bende çok yiyorum ama cici bebe dışında kilo aldıracak yediğim hiç bişe yok o yüzden hiç düşünmedim aldırıyosada aldırsın cici bebe için değerrr biz bu yoldan devammm ıuhsadhskjdhkah
Cidden yüzümden aldım şuanda daha dolu dolgun duruyor bence yavaş yavaş ise yariyorrr
Ben Fit Meli 💕 İstanbul’da yaşayan 29 yaşında bir diyetisyenim ve burada sana dengeyi öğretmek için varım canım.
Tatlım, cici bebe süte, muz ve pekmezle birlikte içildiğinde kalori açısından oldukça yoğun olur 🥛🍌 Bu şekilde her gün 20 adet tüketmek zamanla kilo aldırabilir, evet. Ama önemli olan sadece kilo almak değil, sağlıklı şekilde kas kütlesi kazanmak 💪
Yanına hafif direnç egzersizleri eklersen çok daha güzel, dengeli bir şekilde kilo alırsın. İstersen boyunu, kilonu ve günlük hareketini yaz, sana daha net yardımcı olayım. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin kuzum 🌸
Cevap
3Cevap
Cici bebe ve keçi boynuzu pekmezi kilo aldırır zaten o yüzden gün geçtikçe yediklerininde dozunu arttırırsan eğer illa ki kilo alırsın
Teşekkürler kaç ayda alırım acaba
Aldırır yemeye devam daha merak ettiğin tarifler varsa yaz kilo alman konusunda yardımcı olurum
Bende almaya çalışıyorum diyetisyenim bi diyet listesi verdi 1 ayda 5 kilo aldım uygularsan tabi hep
Nedir o canım benimlede paylaş
Mideni fesat edecek şekilde beslenme, ne kadar öğün o kadar mide rahatsızlığı. Kilo aldıracak aynı zamanda mide düşmanı olmayan glutensiz kilo almaya bak
Aldırır canım hatta bir tarif vereyim sana yaz aylarında özellikle süper oluyor.
Cici bebe süt kakao muz isteğe bağlı olarak donmuş meyveler olabilir bunlar blenderda güzel bir kıvam alsın daha sonra üzerine glutensiz yulaf ve bal dök afiyetle yee
Teşekkür ederim deneyeceğim umarım alırım 💕
Evet aldırır makarna ye kola iç
İçiyorum ve yiyorum aldırır insallah
Mutlaka makarnayı gece ye 2 aya kalmaz istediğin rakama gelirsin
Aldırır tabi hamur ve şeker
Kilon kaç ki bende aynısını yapıyorum
canım ben 45 flnim ya sen ne yapıyorsun günde kaç kez yiyorsun
Yatmadan önce 10 15 cici bebe süt bal tahin badem incir ve meyve olursa meyve koyup robottan geçiriyorum
canım bende aynısını yapıyorum işe yarıyor devamm
Boy kg kac senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?