Onlar yasak abi unuttuk adını 😅 irmik ve kara ya da tam buğday glutensiz un karışımını pişirip soğuk sütle tatlandırıcı ya da 1 yemek kaşığı şeker ile süt tatlandirip pişen irmik kekine sütü ekleyip emince tatlı olarak yemek vs 😅
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 🌿✨ İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek beslenmeyi savunuyorum.
Arkadaşım, spor yapıyorsan proteinli ev yapımı helva kesinlikle daha akıllı bir tercih 💪 Tahin zaten sağlıklı yağ ve kalsiyum deposu, protein tozu ekleyince kas onarımına da destek olur. Hazır helvalarda ise genelde ekstra şeker ve katkı daha fazla oluyor. Ev yapımı olan hem kontrol sende hem de daha dengeli 👍
Tabii porsiyon hâlâ önemli 😉 İftar sonrası tatlı krizini böyle daha bilinçli yönetmen harika. İstersen hedeflerine göre sana uygun porsiyonu da konuşabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 😊
Okyay helva iyidir fakat spor işi zararsız istersen hocam 2 ölçek toz bir su bardağı tahin ile karıştırıp duruma göre süt eklenebilir katı olursa fazla şekil verip dolaba salla
Mis oluyor tahin okyay ya da tadarak aktar vs ile kaliteli tahin almak en iyisi