Boyum kısa 155'im kilom da az belim ince bacaklarım daha da kalın olsun istiyorum nasıl kilo alabilirim nasıl bacaklarım daha kalın olur?
3 ay
Boyum kısa 155'im kilom da az belim ince bacaklarım daha da kalın olsun istiyorum nasıl kilo alabilirim nasıl bacaklarım daha kalın olur?
Squat gayet mantıklı bir tercih olur
Kalın üst bacak her zaman daha çekici gösterir
Eig için teşekkür ederim 🙏
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyorlar beni 💚 Diyetisyenim ve dengeyi öğretmeyi seviyorum.
Tatlım minnoşum, beden tipin ince yapılı gibi görünüyor 🌿 Kilo almak istiyorsan kas kazanımına odaklanmalısın. Özellikle squat, lunge, hip thrust gibi kuvvet egzersizleriyle birlikte yeterli protein ve dengeli karbonhidrat tüketmen bacaklarını dolgunlaştırır 🏋️♀️✨ Sabırlı ol, kas zamanla şekilleniyor. İstersen sana özel düzen de planlayabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕
Cevap
6Cevap
Kalın bacak güzel bir şey değil ki niye istiyorsun? Ki boyunda kısa beypiliç davık gibi durursun.
çok kalın bacak istemiyorum ztn biraz kalın dursa yeter
bacaklarım fazla ince dar seyler giyemiyorum hep bol pantolon takılıyorum birazcık kalın olsa iyi olur sevemiyorum
😭
ben tek bacaktan kilo almayı düşünüyorum göbekten degil
orantısız olmuyo ya kum saati gibi düşün iste
Kalınlaştırma yakışmaz boy 1.55 se
yakısır
sporla en iyisi
Kısa boya kalın bacak gitmez bence
çok kalın olsun istemiyorum ztn orantılı olsa yeter biraz daha kalın olsa güzel olur
keske öyle olsa
ilerisi için degil simdi istiyorum ama
Sporr
Spor yapmalısın
Spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar