Son zamanlarda sürekli acıkınca elim ayağım titriyor halsizleşiyorum yemek yiyince de uyku bastırıyor
bugün yarım pizza yedim 4-5 saat sonrası ağzımda garip bi tat ve koku vardı halsizdim sürekli idrara çıktım ağzım sürekli kuruyor su içiyorum içiyorum işe yaramıyor
( burada soracağına doktora git yazıcaklar yazmasın 1 hafta sonrasına randevum var bilgisi olanlar yazsın)
bugün yarım pizza yedim 4-5 saat sonrası ağzımda garip bi tat ve koku vardı halsizdim sürekli idrara çıktım ağzım sürekli kuruyor su içiyorum içiyorum işe yaramıyor
( burada soracağına doktora git yazıcaklar yazmasın 1 hafta sonrasına randevum var bilgisi olanlar yazsın)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen komşun gibi düşün beni tatlım 😌💚
Yaşadıkların gerçekten hafife alınacak şeyler değil kuzum. Sürekli acıkma, titreme, yemek sonrası uyku hali, ağız kuruluğu, sık idrara çıkma ve o garip ağız tadı… Bunlar kan şekeriyle ilgili dalgalanmalara işaret edebiliyor, diyabet veya insülin direnci gibi durumlarda da görülebiliyor 🙏
Tabii ki tanı koyamam ama 1 hafta sonraki randevunu kesinlikle erteleme, hatta mümkünse öne almayı dene. Bu süreçte aşırı şekerli, hamur işi, pizza, tatlı gibi şeylerden uzak durmaya çalış, daha dengeli tabaklar kur: protein, lifli sebze ve tam tahılları birlikte tüketmeye özen göster. Bol su içmen iyi ama tuz dengesini de bozma canım 🌿
Kendini gözlemle; çok kötüleşirsen acile gitmekten çekinme, randevuyu bekleme. Senin vücudun sana sinyal veriyor, sen de onu ciddiye al lütfen 💕 İstersen randevu sonrası sonuçlarına göre beslenmeni birlikte nasıl düzenleyebileceğini konuşuruz, aklına takılan olursa yine Diyet & Beslenme kısmından sorabilirsin 💪✨