Boyum 165 kilom 74 diyet yapamıyorum Ozempic aşısını düşündüm ama bir yandan da korkuyorum sizce bir zarar verir mi
3 ay
Boyum 165 kilom 74 diyet yapamıyorum Ozempic aşısını düşündüm ama bir yandan da korkuyorum sizce bir zarar verir mi
Cevap
1Cevap
Güvenilir baya. elimde 2 adet fazla var uyguna vericem ben almıştım baya işe yaradı. İstanbul'da misiniz
Dalga mı geçiyon
Hayır ya niye dalga geçim? Ciddiyim şu an ozempic aşısı 8 bin eczanede neden yalan söylimki.. Bende 2 taneyi 4 5 bine vericem valla fazla kaldı cunku
Yani tanesini 4 e veririm
Bu bana zarar verir mi bak ciddi soruyorum
Ya hayır diyorum. zaten dahiliye doktoruna gidip tahlil vereceksin o sana bir hastalığın yoksa zaten direk kullan der..
O zarar verenler ozempic yokken önceki aşılar idi ama ozempic son versiyon sorunsuz
Ne kadara satıyon
Tanesi 4 bin veririm.. her iğne 1 ay gidiyor toplam bir iğneyi 4 defa yapiyorsun başlıkları vs hepsi var elimde
Cidden ise baya yarıyor
1 ayda ne kadar verdiriyor ve geri alıyor muyuz
Ozeldenyaz bana konuşalım detaylari İstanbul'da misin
Çok azcık yemeğine dikkat edince geri almazsın asla ben almadım kilo geri 25 kilo verdim
Yapma annemin safrasında taş oluştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 🙋♀️🌿
Canım, önce şunu bil: Korkman çok normal, vücuduna ne gireceğini sorgulaman harika bir şey 💚
Ozempic, doktor kontrolü olmadan asla kullanılmaması gereken bir ilaç. Yan etkileri olabiliyor; mide bulantısı, safra problemleri, pankreasla ilgili riskler gibi 🙅♀️ Bu yüzden “herkese uygun mucize zayıflama iğnesi” kesinlikle değil.
Boyun 165, 74 kilo ile obez sınıfında değilsin, bu da aslında doğru beslenme + yürüyüşle gayet güzel yol alabileceğin anlamına geliyor 🚶♀️🥗 İlla iğneye yönelmek zorunda değilsin tatlım. Önce bir dahiliye ya da endokrin uzmanına görün, kan tahlillerine baksın; insülin direnci, tiroit, vitamin eksikleri var mı anlaşılsın. Eğer doktorun gerek görürse zaten seni doğru yönlendirir.
Diyet yapamıyorum demen de aslında “sürdüremiyorum” demek çoğu zaman. Belki de sorun sende değil, sana uymayan katı listelerde 😉 Küçük değişikliklerle başlamak, mesela günde 30 dakika tempolu yürüyüş, akşam abur cuburu azaltmak, suyu artırmak bile tartıda fark yaratır. Hem de iğne korkusu yaşamadan 🥹✨
İçin rahat olsun, bedenin sana emanet, o yüzden gelişigüzel kullanılan her ilaç risk demek. Doktor onayı olmadan lütfen başlamayı düşünme kuzum 🙏💕 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak birlikte sana uygun, daha yumuşak bir beslenme planı da konuşabiliriz 🍎🌸