Yeniden refah partisi lideri fatih erbakan, kovid aşılarının kısırlaştırıcı olduğunu idda ediyor. Kaynak göstermiş mi diye baktığımda bir kaynak bulamadım. Fakat dış basının dikkatini çekmiş. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Aslına bakarsan kısırlaştırıcı olmasını ciddi anlamda isterim. Sebebine gelecek olursak, eğitimsiz insanların yaptığı ve sonra hayat standartlarını ödeyemediği milyonlarca çocuk 20 li yaşlarda ciddi psikolojik travmalar yaşayabiliyor. Böyle çocukların varlığından yokluğu daha iyi. Daha iyi anlamak için "Keşke annem beni doğurmasaydı" diyen insanları göz önüne alabilirsin. Işıkla kal.
Bu adam üreticilerin zihniyetini bildiği için muhtemelen doğru bir söz etti bence bilmeden pek konuşmaz söylemleri genelde oldukça temelli konuşmalar açıkçası pek çok muhalefet partisi yerine bu adamlar olsa en azından doğru suçlama ve hakkaniyetli karşıt söylemler gelirdi mecliste
olamaz abi. dünya nüfusu yaşlanırken kimseyi bile isteye kısırlaştırmazlar. avrupa özellikle. genç nüfus yok adamlarda. sonları olur kısırlaştırma. kimse kusura bakmasın. işleri güçleri komplo teorisi.
Evet kısırlaştırma üst aklın projesi. Mülksüz köle insan dinsiz İnançsız insan cinsiyet siz lbgt toplum. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Oyunları tepetaklak olucak satanist lerin
ne idüğü belirsiz adamlar büyük adam olunca ne derse inanıyolar anasını satayım. bunlardan biri çıkıp ben aşı yaptırdım ghoul oldum derse ona bile inanıcaklar saçma
bu aşılarla işte çipti kısırlaştırmaydı falan.. bu iddialar yıllar önce vardı.. RFİD çipi var mesela yıllar önce okumuştum, sonraları köpeklere taktılar kaybolmasınlar diye..çetrefilli 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu yobazlar bitmeyecek yemin ederim vasfi ne bunun da konusuyor tek amaçları uckurlari