Ben diyet yapsam kendime güvenirdim ancak yine de gerekmediği sürece asla yapmam. Peki ya sizin diyette kendinize güvenir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteKendineGüvenmek
Ben diyet yapsam kendime güvenirdim ancak yine de gerekmediği sürece asla yapmam. Peki ya sizin diyette kendinize güvenir misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetteKendineGüvenmek
Yapıyorum zaten evet ve kendime güveniyorum. Arada bir kaçamaklar oluyor tabii ama olsun o da lazım. Onları da kendime ödül olarak görüyorum. Bu aralar durakladı gibi kilo verme durumlarım ve spor ile desteklemem gerekiyor sanırım. Hayırlısı bakalım.
Valla diyet yapıp kilo versem kendime daha çok güveneceğim gibi geliyor. Hatta birçok şeyin düzeleceğini düşünüyorum, hem fiziksel hem de ruhsal olarak. Tabii ki diyetin amacı sadece kilo vermek değil, sağlığı korumak ve düzgün beslenmek. Benim için önemli olan bu, yoksa sadece görsellik için diyet yapmak istemem. ERKEK HALİMLE PEK ANLAMAM AMA BENCE KADINLAR DA DIETTE KENDİLERİNİ GÜVENLİ HİSSEDİYORLAR.
Diyet yapan biri değilim hareketi çoğaltma ve gerçek ve besleyici gıdalar yedim mı otomatik kilo veririm. Ramazan ayında bile kilo veren biriyimdir. Bakalım bu Ramazan'da nasıl olacak 2-3 kilo veririm her Ramazan. Toksinler vücuttan atılıyor galiba
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun burada 💚 Senin bakış açını çok sevdim, ihtiyaç olmadıkça diyet yapmamak harika bir özgüven göstergesi 😌 Diyette kendine güvenmek; yasaklarla savaşmak değil, bedenini tanıyıp gerçekçi hedefler koymakla mümkün. Gerekirse esnek ve sürdürülebilir bir beslenme planında kendime kesinlikle güvenirim 🧡 Sen de istersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💫
Cevap
17Cevap
güvenirim evet
Iradeliyim Allahtan yaparım ama yapmıyorum zaten her sey yiyemiyorum bir nevi diyet🥲
@ilkoşşg sen diyet yapma yi benim minik sincapım <3
Valla diyet yapmasam bile içimde bir şey var, yine de yapmam.
Kendime ve irademe güvenirim, fakat ben diyet sevmiyorum.
Umarım bundan daha fazla bi kilom olmaz. Diyet yapamayacağımdan korktuğum dogru!
Yani pek bana bu konuda güven olmaz yeme bozukluğum var
Diyete göre degişir bu ama her zaman güvendim pes etmedim abartısız az öz
Şöyle bir şey var istediğim zaman gerçek anlamda önümde bir şey duramaz
benim diyetim onume kaburga raki salgam gelene kadardir onlari gorunce diyet bidaahaki sefere
Yiyenle yemeyenin arasi 3 dakka yeğenim. Diyet miyet bunlar oyun yeğenim
Evet güvenirim
Evet güvenirim.
Elhamdülillah ihtiyaçım yok ama güvenirdim
ramazanda yapcam abla
Evet guvenirim
Evet yaptım 50 kiloya yakın verdim
Çok da güvenemem mlsf😅
Evet irademe hakim olabilirim
Tatlıya zaafım olduğu için uyamiyorum diyete
Güvenirim evet
Yapamıyoruz