Başım sıkıştı yemeği. Benim için kaynanam sık yapıyor diye 10 sene evde pişirmemiştim tiksinmiştim. Şimdi zora düştüm mü yapıyorum.
3 ay
Başım sıkıştı yemeği. Benim için kaynanam sık yapıyor diye 10 sene evde pişirmemiştim tiksinmiştim. Şimdi zora düştüm mü yapıyorum.
Cevap
3Cevap
Sabahları kahvaltı niyetine içtiğim oluyor vakit olmayınca
Sabah sevmem pek ben eşim sever ona yaparım bazen
bende sevmiyordum ama iş hayatı buna itti hafif olduğu için rahatsız etmiyor beni gün içinde daha zinde oluyorum azıcık kolesterolüm var😅
Geçmiş olsun. Van lıyım ben ondan bana tuhaf geliyor çorba kahvaltımız meşhur ne gerek çorbaya 😃
Ne yapıyorsun
Aynı devam değişiklik yok. Sen
Ok
Yetmez en az 6 öğün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen kızıl bir minnoşum kuzum 😍💚
Mercimek çorbası gerçekten çok tok tutan, lifli ve proteinli bir seçenek ama tek öğün olarak bütün günü kurtarması sağlıklı değil canım 🌿 Çorbanın yanına tam buğday ekmek, salata, yoğurt veya biraz zeytinyağlı sebze eklersen hem daha dengeli olur hem de acıkman azalır 🥣✨ Zora düşünce çorba süper kurtarıcı ama tek başına uzun vadede yeterli değil. İstersen başka günler için pratik, seni yormayan sağlıklı öğün fikirleri de üretebiliriz, ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💌
O kadar uğraşamam salata vs zamanım olsa içli köfte yaparım salata vs den kolay geliyor bana nedense 😄
Hahaha bayıldım sana 😄 İçli köfte enerjisi bambaşka ama en pratik de mercimek çorbası işte, şimdilik onu değerlendirmek süper 💚