Diyet listem var ama davetlerde listeme göre hiçbir şey olmuyor ya da birini davet edince benim diyetimde bu var bunu yiyecem falan da denilmez ki. Liste dışına çıkınca da yapamıyorum devam edemiyorum ne önerirsiniz
3 ay
Diyet listem var ama davetlerde listeme göre hiçbir şey olmuyor ya da birini davet edince benim diyetimde bu var bunu yiyecem falan da denilmez ki. Liste dışına çıkınca da yapamıyorum devam edemiyorum ne önerirsiniz
Cevap
4Cevap
Az yemek lazim
İftarda o göbeğin davul gibi olacak kaçarın yok😅😅😅
Az yemek lazim bide bolca su
Boy kilon kaç
165 80
Senin bileceğin iş tabi ki bir şey diyemiyorum. Lakin bence verirsen çekici olmayacaksın su an gayet çekicisin diye tahmin ediyorum. Aldığın kilolar göbeğe mı gidiyor basen kalçaya mi
Soruma cevap verirseniz size yardımcı olmak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melis ben, Fit Meli diye de bilirsin canım 💕 Ramazan davetleri gerçekten en zor dönemlerden, seni çok iyi anlıyorum 🙏
Tatlım, katı liste yerine esnek kurallar koymayı dene: davet günlerini “denge günü” yap, iftarda önce çorba-salata-suya yönel, tek tabak ana yemek seç, tatlıyı iki lokma tadımlık al 😉 Sonraki öğünde daha hafif beslenerek dengeyi kur, sakın “bozdum, bitti” diye düşünme, süreç böyle böyle oturur 💫
Zorlandığın her anda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte plan yapabiliriz, unutma buradayım 🌸