80 ne aq 80 falan değilim sende şişko seven sapıksın belli o da ben o kadar değilim ben iskelet olucam iskelet böyle güzel olduklarını düşünüyorlar ya öyle onlara yakışmıyor her iskelet güzel değil ben iskelet olcam ama
Kendini aç bırakarak olamazsın asla. Besin değeri düşük tok tutan sağlıklı şeyler tüket günlük kalori ihtiyacının yukarisina çıkma. 20 dk yürü 2 ayda fit gibi olursun
Erkekler Ne Diyor
tamam
Aman alı Rıza bey ağzımızın tadı kacmasin
Balık etli hatun sevenler ne yapacak
Boy kilon kaç ne oldu sakin ol kskd
Yeter ya bende çıtır olucam zayıf olucam güzel olucam böyle iyice iskelet gibi olucam
Bence iskelet kızlar hiç çekici değil kilolu olanlar iyi. Cidden soruyorum boy kilon kaç
Sence kaç?
165-80 mi
Hayır
Kaç peki. Neden söylemiyorsun. Ben 182 82
80 ne aq 80 falan değilim sende şişko seven sapıksın belli o da ben o kadar değilim ben iskelet olucam iskelet böyle güzel olduklarını düşünüyorlar ya öyle onlara yakışmıyor her iskelet güzel değil ben iskelet olcam ama
Söylemek zorunda mıyım sana ne alla alla?
70 bile değilim 60 ım aq
40 olmak istiyorum
İstemiyorum deseydin anlardım niye bu kadar agresiflestin ki. Yardım etmek amaçlı sordum sadece
Nasıl 40 olabilirim
Obez yaşamaktan bıktım milletin nasıl sevdiği de umrumda değil
Ben 40 olmak istiyorum söyle bana nasıl olurum acil
Kendini aç bırakarak olamazsın asla. Besin değeri düşük tok tutan sağlıklı şeyler tüket günlük kalori ihtiyacının yukarisina çıkma. 20 dk yürü 2 ayda fit gibi olursun
60 ım diye çuval gibi hissediyorum 40 olmam lazım acil ya kalori ihtiyacım kaç ki
Boyunu soylemiyorsun ki sana düzgün bir bilgi verelim
Burdan söyleyemem
Tamam yaz. O zaman
Yo yazmakta istemiyorum niye illa yazıcam da söylicem
Yahu sen ne kadar agresif sinirlisin böyle :D
tamam
Acıkınca yaz)