Çok iştahlıyım ne bulsam yerim kilomda var ama hala yiyorum
3 ay
Var.. Hem de çok etkili, o kadar etkili bir yöntem var ki, çoğu insanın fark edemediği bir yöntem..
Neymiş
Çeneni ve boğazını tutmak.
Ya ne boş boş konuşuyorsun önce sen çeneni tut ki boş konuşmayı bırak gereksiz
En başta kendi açıklamanda yazmışsın "Çok iştahlıyım ne bulsam yerim" diye, ve bana mı gereksiz diyorsun? Yapacağın şey yediğine içtiğine dikkat etmek. Bana çemkireceğini bunu uygulasan zaten böyle bir derdin olmaz.
Edemiyorum işte anlamıyor musun keşke iştahım kapansa elimde değil doymuyorum sanki
Önce olayı kafanda bitirmen lazım, "neden kilo vermeliyim, şu an aşırı bir kilom var mı?, Bu kilonun bana dezavantajı nedir? Çabuk yoruluyor muyum bu kilo sebebi ile?" gibi gibi sorular sor. Doktor kontrolü ile su diyeti önerebilirim, onun dışında canın tatlı çektiğinde vs. meyve ile gidermen gerekir. Ve de günlük su tüketimini bir gözden geçir, çünkü iştahı da etkiliyor bu, daha az canın çekebilir bazı gıdaları. Aşamalı ilerle, her kat ettiğinin kilonun notunu al ve avantajlarından bahset "daha az yoruluyorum vs" gibi, ama kardio ile de bunu desteklemen daha iyi olur. Çok fazla dinamik egzersiz sevmiyorsan, statik egzersiz önerebilirim, bu durumda.
Sporda yapmak istemiyimmm yoruluyorum anlıyomusun☹️☹️☹️
Senin gibi hem ayranım dökülmesin hem de dötüm skilmesin diyenleri anlayamıyorum evet.
Çok kaba bi herifsin
Çözüm sunan birine karşı böyle davranıp, sonradan da hak ettiğin cevabı aldığın zaman ""çok kaba bir herifsin"" demen biraz komik gözüküyor..
Hemide ukalaaa djdjdkdkdmdkdkdkdkd
Ya uff bu kadar cok bilmiş gbi konjsmana gerek yok kasma yani anliyomusun
Pekii ye o zaman, yiyen dikilir yemeyen yıkılır. :D :D
Aman ye gitsin ben yemesem benden sonraki nesiller yiyecek zjsjdkdkdkddk
Çiya tohumu tüket tok tutar su ile şişliği için
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında bir diyetisyenim, buradayım minnoşum 🙋🏻♀️
Aşırı iştah, özellikle de biraz kilo fazlan varken, seni çok suçlu hissettirebiliyor biliyorum 😔 Ama bu senin iradesiz olduğun anlamına gelmiyor, önce bunu bil lütfen.
Büyük ihtimalle düzensiz besleniyorsun, uzun süre aç kalıp sonra ne bulursan yiyor olabilirsin ya da duygusal açlık yaşıyor olabilirsin 🍫🧠 Bunların hepsinin çözümü var, sadece sana uygun bir denge planı lazım.
Önce öğün atlamamaya, özellikle proteinli güzel bir kahvaltı yapmaya, su tüketimini artırmaya ve evine abur cuburu daha az almaya başla 🥗🚰 Sonra yavaş yavaş yeme farkındalığı (yavaş yemek, telefonsuz yemek gibi) ekleyebilirsin.
İstersen boyunu, kilonu, gün içi hareket ve çalışma düzenini yaz, sana daha net yol çizerim 😇 Yardıma ihtiyaç duyduğunda her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕
Cevap
4Cevap
Kilo vermek için spor salonuna git, bol bol mastürbasyon ya da se. x yap. Bunlar çok kalori yaktırır.
Doktora git
Ye gitsin
Nefsine yenik düşme spor yap
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar