Yok mu bunun bir çözümü?

Benim Instagram hesabım var ve ben yorum yapmayı ve reels izlemeyi seven bir insanım. Bazen bir yorum yapıyorsun ya o yorumu yaptıktan sonra yaptığına yapacağına pişman oluyorsun. Bende artık nasıl bir yorum yaptıysam hatırlamıyorum bilmiyorum ama üç gündür bana gelen isteğin ardı arkası kesilmiyor. Yaklaşık üç gündür herhalde 40-50 tane istek silmisimdir az evvel de girdim üç tane istek gelmiş. Vallahi yorum yazdığıma pişman ettirecek kadar çok istek geliyor. Sonra biz biyografimize istek yok dm yok diyince bunu insanlar görünce de onlar da diyor ki yok burası sosyal medya madem kimseyle konuşmayacan istek kabul etmeyecen niye burdasın? Direk hesabı sil git o zaman diyorlar. Ya kardeşim hesap benim değil mi istediğim gibi kullanırım sanane? Hem sen bir benim yerime geç de gör bakalım üç dört gündür ikide bir istek silmek ne demekmiş. Bol keseden atıp uzaktan konuşmak kolay tabi adamı yıldiriyorlar. Kardeşim ben tanımadığım kimseyi eklemek istemiyorum bunu anlamak bu kadar zor olamaz ya. Size istemediginiz halde zorla bir şey yaptırmaya çalışsak ortalığı ayağa kaldirirsiniz ben özgür bir insanim ben istemedikçe bana kimse bir şey yaptıramaz diye. Varya beni anlayan insan sayısı iki elimin parmağını geçmiyor. O kadar kişi engelledim ki sırf bu yüzden engelledigim kisi sayısı 1281. Yakinda cidden bana Instagramı sildirecekler. yok mu bunun bir çözümü?
Yok mu bunun bir çözümü?