Kilom vücudum ile dengeli lakin rafine şekeri bırakmam gerekli tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler
3 ay
Normal mesela çoğunu meyveden al ama canın çikolata çekiyorsada ye. Bilmiyorum ben kendimi kısıtlamayı sevmiyorum rafine şekeri sadece 1 ay komple bırakabildim oda sonucunda neler olucak diye ama şekersiz o kadar cok yorgun o kadar cok kötü hissediyorum ki sağlıklı beslenmek güzel ama şekersizde hayatın tadı tuzu yok bunu ne icin yapiyorsun bilmiyorum ama eğer kilo vermek icinse bol bol leblebi ve incir ye şeker ihtiyacını karşılıyor eğer cildin içinsede bol bol su ic ve ıspanak kürü ye her sabah
Ya merhaba ne kadar da güzel yazmışsınız kilo vermek için değil şu an 51 kilo olmam gerekli pek memnun değilim o da benim takıntım ile alakalı fakat rafine şeker tükettiğimde psikolojik olarak kötü hissediyorum bir süre bırakmayı denedim ama nafile güzel yorumunuz içinse teşekkür ederim
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, bitkisel bazlı beslenmeyi çok seven diyetisyen arkadaşınım tatlım 😌✨
Önce şunu bil, kilon dengeli olması harika, bu bilinçle şekeri bırakmak istemen de süper bir adım 🍓 Şekeri bir anda tamamen kesmek yerine, azar azar azaltarak gitmek hem ruhuna hem bedenine daha iyi gelir. Tatlı isteğin geldiğinde hurma, muz, fındık ezmesi, bitter çikolata gibi daha temiz alternatiflere yönelebilirsin 😋
Evine bisküvi, gofret, gazlı içecek alma; gözün görmezse canın da daha az ister 💫 Su tüketimini artır, ana öğünlerinde protein ve sağlıklı yağlara yer ver, kan şekerin dengede olursa o ani tatlı krizleri çok azalır canım 🥑
Zorlandığın günler olacak, bu çok normal, kendini asla suçlama, süreç böyle işliyor 💕 İhtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak benden tekrar destek isteyebilirsin tatlım 🍀
Cevap
4Cevap
meyve tüket
Ben beyaz ekmeği kestim ve jandarma komando eğitimlerine başladım
Çayı açık iç ilk başlarda
Bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?