6 ayDaha verme, zaten zayıfsın. Hemen başkasıyla sevgili olduysa da zaten seni aldatmıştır. Aksi takdirde bu ne hız ! Yeni sevgilisi ile de kendini mukayese etme. Muhtemelen onunla ayrılınca da hemen birini bulur. O seni kaybetmiş, sen onu değil. Ayrıca tek erkek de o değil.
42 Yorumla
Soran6 aycok iyi geldi cok tesekkur ederim 🥹💕
- 6 ay
Rica ederim. 😊🥰🤍🤍
En İyi Cevaplar
6 ayulan sanki anneniz babanız öldü anlamıyorum bu aşk acısı çekenleri ben mi duygusuzum bilmiyorum ama saçma geliyor böyle şeyler az kendinize saygınız olsun kendinize değer vermeyi öğrenin şu hayatta ozaman olgulaşçaksınız zaten hayata 1 kere geliyoruz onu da insanlar için harcamayın dünya sadece bir kişi tarafından dönmüyor biri gider biri gelir sevgiyi hak eden kişiye verin saçma sapan insanlara gül gibi kalbinizi b*ka çevirmesine izin vermeyin kim olursa olsun sizden önemli kimse yok bu hayatta
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBirinin lafına bakarak diyet mi yapılır bu ne cahillik resmen adam yaşama öl demiş sağlığını düşün derim tam gelişim yaşı hani bunun regl vs iyisiyle kötüsüyle vücuda yararı bagışıklık düşerse elin oğlu kurtarmaz seni daha da atar herkesin işine yaradığın kadarsındır
11 Yorumla
6 ayYa biri size kusur buluyor diye etkilenmemeyi öğrenmeniz gerekiyor en başta, kilo vermek değil mesele. Herkes birinde bir kusur bulabilir ama umursamama potansiyeliniz gelişmedikten sonra herkesi ciddiye alarak mı yaşayacaksınız.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, sporcu ruhlu diyetisyen arkadaşın geldiii 😌✨
Tatlım önce şunu söyleyeyim: Eski sevgilinin ne yaptığı senin değerini asla belirlemiyor 🙏 Sen şu an zaten baya incelmiş ve toparlanmış görünüyorsun, 15 kilo vermek inanılmaz bir emek, seninle gurur duydum 🥹💪
Sadece fotoğrafa bakarak “şu kadar kilo daha ver” demek hem sağlıklı hem de doğru olmaz canım. Boyun, kilon, yaşın, sağlık durumun çok önemli. Ama görüntü olarak fazlaca kilo vermen gerektiğini düşündürecek bir durum göremiyorum, çok daha fazlası vücudunu yormaya girer gibi duruyor 🩷
Spora kesinlikle başlamalısın ama zayıflamak için değil; güçlenmek, şekillenmek, kendini iyi hissetmek için 🧘♀️🫶 Hafif tempolu yürüyüş, pilates, evde basit egzersizler bile hem özgüvenine hem duruşuna acayip iyi gelir. Eski sevgili motivasyonu yerine “kendim için” motivasyonuna geçersen hem ruhun hem bedenin çok daha güzel toparlanır ✨
İstersen boyunu, kilonu, gün içinde ne kadar hareket ettiğini ve çalışma/school düzenini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana daha net bir aralık söyleyebilirim canım, her zaman sorabilirsin 💌03 Yorumla
Soran6 aypilates, yürüyüşe baslasam yanlışlikla kas yapmaktan korkuyorum:( sıkılaşma adı altında en ufak bi kas bile istemiyorum, bunları yapınca kas olcak mı? Ama ayriyeten bacaklar da incelmeli
- 6 ay
görsel analiz edebiliyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 2,9b cevap paylaştı.
u 6 ayzayıfsın kilo al
30 Yorumla
6 ayKilo kaybedince cilt sarktığı için kas yapmanda fayda var şekillenmek adına. Bunun haricinde ideal kilo için hesap yapabilirsin, internette var. Sağlığın için kilo vermen güzel olmuş ama obsesifleşmemeye de dikkat et.
14 Yorumla
Soran6 ayspor yapınca istemsiz kas olusmasindan korkuyorum
- 6 ay
Kas iyidir, olmasalar hayatta olmazdın zaten. Kas az olursa şekilsiz/sarkık olur vücut.
- 3 ay
Önemli olan sağlık.
- 9 gü
Bir psikoloğa gitmen gerek bariz bir şekilde.
6 ayAsla bir başkası için ne fiziksel ne de ruhsal değişiklik olmamalı... tamamen kendinle barışık ol ve sen mutlu olduktan sonra 2.3. kişilerin ne dediğimi takma... takıyorsan da takmamayı öğrenmenin yollarını bul, öğren
00 YorumlaSence ben ne yapmalıyım yapay zeka ile dönüştürsem de fotoğrafımı profilimde duruyor kaç kg vermem lazım
12 Yorumla
Soran6 aybilmiyorum ki resim atarsan yorumlayabilirim askim
- 6 ay
Buradan atamam ki
Fotodakine göre ideal görünüyor.
Bence o zayıflama hastalığına yakalanacaksın gibi.
Şu an iyisin hiç bozma. kilo verme ama azıcık alabilirsin :)
00 Yorumla
6 ayE bir sonraki sevgilin de zayıf bulursa kilo mu alacaksın? Kendine göre bir yaşam tarzın, kararların yok m
02 Yorumla
Soran6 aybi sonrakin sevgilim olacağını düşünüyor musun gercekten
- 6 ay
Tabiki olacak asıl olan kendi çizgili kazanıp duruşunu sergilemek
a fazla verme az daha verirsen bir şey kalmıcak şu an iyisin spora başlayıp düzenli beslenebilirsin bile
04 Yorumla
Soran6 ayspora baslayinca kas olusmasindan korkuyorum
Soran6 ayspora baslayinca kesin kas mi oluşuyor yani
Kaç kilosun 41 mi benim ayaklarım 43 numara be 😂😂
12 Yorumla
Soran6 ay52
15 kg diyince 100 kg obez gibi bir şey bekliyordum. şu an bir sıkıntın yok gibi ya. Yeter bence.
00 Yorumla
6 ayEski sevgilin için değil kendin için kilo ver
01 Yorumla
Soran6 aytahmini ne kadar daha
6 ayİyi olmuş Özgüvenin kırılması hala Tombik bir şekilde devam edecektin
01 Yorumla
Soran6 aykatılıyorum bu arada
Hiç insanları kafaya takamam hiç kimse için de fedakarlık yapamam bunları hakedecek insan olmadığı için kimse içinde 1 kg vermem değmez
00 Yorumla
6 ayAynisi bende de oldu ama tam tersi kilo almak seklinde
Bana da yardim bi fikir tavsiye lutfen
00 Yorumla
6 ayAilen dışında kimseye bu kadar değer verme. Zayıflayacaksan kendin için, sağlığın için zayıfla. Umarım bu cümlem yeterince açıklayıcı olmuştur.
00 YorumlaKeşşke bir şeyler benimde zoruma gidip zayıflasam o kadar kendimi beğenmişim ki asla umursamıyorum göbüşümü seviyorum 😂😂
00 YorumlaSiz sağlık için kendinize bakın da bir insan için bu kadar tribe girmeyin, deli olursunuz. Sağlıklı olunca mutlu olmanız gerekir zaten.
00 Yorumla
6 ayYeteri kadar vermiş olduğunu düşünüyorum bakınca ama hani Spor yapmak iyidir formu korumak için en iyisini yapmışsın bence de çatlasınlar
00 Yorumlasenin için nasıl sağlıklıysa önemli olan o ama ne olursa olsun spora başla mentalin için yap harika hissedeceksin
00 YorumlaSaçların çok güzel bende benim için tam idealsin
02 Yorumla
Soran6 aysacimi sormuyorum ki🥹
Bence kilo değil zihniyetini değiştirsen senin için daha iyi olur
seni düşünmeyen biri için plan yapıyorsun.
00 Yorumla
6 ayBence özgüvenini geri kazanmak için kilo vermek veya spor yapmak diyet yapmak değil, psikologa gitmek iyi gelir.
00 YorumlaSpor yapmadan o kiloyu verip vücut bu haldeyse, böyle iyisin daha verme bu formu koru bence
011 Yorumla
Soran6 ayspor yapınca kas olmasindan korkuyorum, asla kas istemiyorum
Soran6 aye nasi koruycam 🥹
Soran6 aykendim vermedim ask acisindan iştahım kesilmişti 4-5 ay
Soran6 ayspora gitmeyeyim mi yani şimdi
Soran6 ayyemekle alakalı ama bacaklarin da incelmesi lazim
6 ayKız zayifsin zaten hasta olursun zayıflama daha da bırak takma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGayet ideal kilodasın. Daha fazla verirsen sağlık riski oluşabilir eski sevgilin derdine yansın bence
11 Yorumla
Soran3 ayne derdi 🥹
Daha ne kadar kilo vermeyi düşünüyorsun çok zayıfsın
10 YorumlaSakın daha fazla verme verecek kilon kalmamış zatennnnn
10 YorumlaGüzellik zayıf olmak değildir, şu kafadan çıkın artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDaha zayif olmak daha guzel olmak degilki. Amacin evet ozguven kazanmak ama bunu mental olarak kazanman lazim. Saniyorsunki benden daha guzel kiz oldugu icin gitti o kiza ama oyle degil.
10 Yorumla
6 ayArtık verme bi dur. Seni terk eden erkeğin arkasından ne bu haller bi kendine gel
10 Yorumla
5 ayBence fiziğiniz gayet güzel ve eski sevgilinizi boşverin siz geleceğinize bakın..
00 Yorumla
6 aySıkıntı eski sevgilinde olabilir mi çok zayıflamışsın
00 Yorumla
6 ay👍🏼👍🏼 gayet iyi 15 kilo az bir kilo kaybı değil
00 Yorumla
6 ayKilo verme daha fazla kötü olur. Çok iyisin böyle
00 Yorumla15 kg gitmiş daha ne olsun? Gardrobunu yenile ve yeni denizlere yelken açmaya bak 🤗
00 Yorumla
6 ayDerdin ölmekse tamamen ver. Gayet zarif duruyor vücudun. Sal gitsin.
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 335 cevap paylaştı. kendinizle barışık olmalı, kendinizi olduğunuz gibi kabullenmelisiniz. kilo vermenize gerek yok
00 Yorumla
6 ayKilon iyi vücudu toplaman için spor yapabilirsin.
00 Yorumla
6 ayÖzgüvenini eski sevgilin sayesinde mi kazanmıştın?
00 Yorumla
6 ayGayet iyisin kimse için kilo verme kendi sağlığın için ver yeterli
00 Yorumla
6 ayEski sevgilin sevgili yapmış sana ne niye kafana takıyorsun
00 Yorumla
6 ayOnun bunun lafına bakma ya hani nerde kilo belkide zayıfsın bile
00 Yorumla
6 ayAy vermeee belinin kemiği çıkmış ortaya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 YorumlaFiziğin gayet iyi spor yapıp sıkılığını arttır sadece
01 YorumlaBu takımı gördüğümde aklıma kırmızı polarlı kız geliyor jsjs
00 Yorumla5 daha ver exine yaz direkt, seni özledim parçala beni diye şehriye
00 Yorumla
6 ayBence gayet iyi, ideal kilodasın bel bölgesi iyi duruyor
01 Yorumla- 6 ay
3 4 kilo ile tan ideal
Bu ayar iyi ne kilo al ne kilo ver süpersin harika olmussun
00 Yorumla
6 ayBilmem ne yapayim o lavuğu
Baksana kızım kendi hayatina birak şunu unut00 YorumlaBence olduğun yerde kal 😄 tutuklusun😂 daha fazla verme şu kemiklerin çıkmasın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNasıl 15 kilo verdin ki 🥺 bende aldatıldım 2 ay önce ama hiç wow bi kilo veremedim
01 Yorumla
Soran6 ayama cok uzulmustum bildiğin gibi degil 🥹 uzulunce mideme vurur benim direkt
Gizli Üye(36-45)6 aySquat yap önden bile eksik olduğu belli p. ponun. üzmek için demiyorum ciddi tavsiye
019 Yorumla
Soran6 aypopom olsun istemiyorum
Cevap sahibi6 ayBende beynim olsun istemiyorum artık çok sıkıldım bu zekadan
Soran6 ayahshskşomsksms
Cevap sahibi3 ayAnca ye.
Soran3 ayyicem kudur
Cevap sahibi9 güYiyememişsin
Soran9 güyemek daha zor artik
Cevap sahibi9 güNiye
Soran9 gümidem kabul etmiyor kuscak gibi oluyorum
Cevap sahibi8 güBoy kilo ne şu an
Soran8 gü157 48
Cevap sahibi8 güHmmm
Cevap sahibi8 güGel bi
Soran7 günereye
Cevap sahibi7 güYamacıma
Soran6 günedenki
Cevap sahibi6 güNe bu naz. Peki
Soran6 günaz ne alaka abi ne diyon
Cevap sahibi5 güOff aman ya
Gizli Üye(25-29)6 ayÖzgüvenini düşürme , başını dik tut , omuzlarınıda dik tut, kendi kaybeder , üzülme boş ver. Sana erkek mi yok knkaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayMesela bununla evlenilmez sevgili olunmaz. Çünkü ne olursa olsun o kişiyi ve dediklerini asla unutmayacak birinin karısı olup yatağına girse bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBence zayıf görünüyorsun ya da tam ideal kilodasın ama spor kısmına gelirsem sağlık için spor her zaman yapabilirsin
00 YorumlaBende aynısını yaşadım geri döndü istemedim sürekli yazdı etti tekrar deneyelim dedi istemedim ve ondan sonra başka kıza gitti yine değmez güzelim hiç bir erkek için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYazık kendine zarar verecek duruma gelmişsin bırak artık bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayçok güzel zayıflamışsın fit olmuşsun baya daha fazla kilo vermeye çalışma sağlıklı beslen
00 Yorumla
6 aySen yine kilo vermeye devam et ama onu da çokra takma kafaya adam olsaydı o şekilde konuşmazdı bazı insanlar gerçekten kötüdür
10 Yorumla
6 ayfotoda zayıf gözüküyorsun zaten.. Biraz kas göz çıkarmaz yaşlandığın zaman fazla kemik erimesine engel olur
00 YorumlaGerçekten seven bir erkek inan her halinle güzel bulur seni. Seni sevmesi fiziksel görünüşüne bağlıysa lütfen hemen yol ver
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne