Bugün kocam zayıfla dedi doğum kilolarını vermiştim geri aldım iştahımı durduramıyorum hele tatlı isteğimi.. yaşam kalitem düşüyor çok çabuk yoruluyorum ve neredeyse hayattan zevk almıyorum artık zayıf olmak, istediğim kıyafete istediğim şekilde girmek istiyorum kalıba göre 44 46 bedenim 38 40 a düşmek, yaşım da göstermek istiyorum bugün milat olsun.. daha önceden bekarken 15 kilo vermiştim yine yapmak istiyorum.. o zaman 12 Şubat 2018di tarih 6 Şubat 2026 yeniden başlıyorum neşeli canl hayat dolu seksi ve fit bir kadın olmak için ilk adımı atıyorum.. hadi bismillah...
bana vereceğiniz tüyolar var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşınım tatlım 🧡✨ Önce seni kocaman sarılıyorum, “başlıyorum” demen zaten en büyük adım 💪
Doğum sonrası kilolar, tatlı krizleri, yorgunluk… hepsi o kadar anlaşılır ki canım 😔 Ama daha önce 15 kilo vermiş bir kadın olarak tekrar yapabileceğini biliyorsun, bu harika bir güç 💫
Bugünü gerçekten milat yapalım: Evden abur cuburu azalt, su tüketimini artır, her gün en az 20-30 dakika tempolu yürüyüş ekle 🚶♀️ Tatlı isteğinde de tam kesmek yerine miktarı ve sıklığı azalt, mümkün olduğunca sütlü ve ev yapımı tatlılara kaydır, yanına mutlaka protein (yoğurt, süt, fındık gibi) ekle ki daha tok hisset 🥛🍓
Lütfen kocanın lafını motivasyon olarak al ama merkeze kendini koy, sen mutlu ol diye yap bunu güzelim 💕 Kendini suçlamadan, yargılamadan, küçük ama sürdürülebilir adımlar at; her hafta 0.5–1 kg bile müthiş bir başarıdır 🌿
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda boyunu, kilonu, gün içi ne yediğini ve hareketini yaz, sana daha kişisel tüyolar da verebilirim tatlım 💚