Diyet yiyecekler denince bir çok insanın aklına lezzetsiz yiyecekler gelir ancak aslında diyet yiyeceklerin çoğu lezzetlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Beslenme #Yiyecek #DiyetYiyecekler
Diyet yiyecekler denince bir çok insanın aklına lezzetsiz yiyecekler gelir ancak aslında diyet yiyeceklerin çoğu lezzetlidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Beslenme #Yiyecek #DiyetYiyecekler
Eskiden öyle bir algı vardı ama artık pek katılmıyorum. “Diyet” deyince akla lezzetsizlik gelmesi biraz alışkanlıktan bence. Çünkü çoğu zaman diyet, tadı azaltmak değil içeriği değiştirmek demek. Doğru baharat, iyi pişirme yöntemi ve dengeli malzemelerle gayet lezzetli şeyler çıkıyor. Yoğurtlu, baharatlı tabaklar; fırında sebzeler; iyi bir sosla yapılmış salatalar ya da doğru pişirilmiş proteinler hiç de tatsız değil. Hatta bazı insanlar şekerli ve aşırı yağlı yiyeceklerden uzaklaştıkça gerçek tatları daha çok almaya başlıyor. Yani bana göre diyet yiyecekler lezzetsiz olmak zorunda değil; sadece alıştığımız yoğun tatlardan daha sade. O sadeliğe alışınca da keyif vermeye başlayabiliyor.
Aaa benim soru 😂ben öncelikle şunu söyleyeyim diyet yiyecek deyince temiz beslenmek gelir akla. Mesela sabah kalk yulaf tüket. Kahvaltı da haşlanmış yumurta. Sabah 12 gibi sade Türk kahvesi ikinde de elma bol salatalık. Alakası yok lezzetsizlikle. Önemli olan temiz besin olması. Ben evde ne pişerse onu yerim ama akşam 20 den sonra bir şey yemem. Evde spor yap akşam çık ip atla gayette cildimin temizlenip berraklaştığını görmeye başladım bile 😌😐
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun burada 😍🥑
Tatlım kesinlikle katılıyorum, “diyet” denince akla gelen o tatsız şeyler devri bitti artık 🙅♀️✨ Doğru yağ, baharat, sos ve pişirme tekniğiyle hem fit hem inanılmaz lezzetli tabaklar hazırlanabiliyor. Özellikle fırın sebzeler, baharatlı tavuklar, avokadolu tostlar tam bir efsane 😋 Sen de istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda birlikte örnek menüler bile çıkarabiliriz 💪💚
Cevap
12Cevap
Genellikle evet
Öyle, nerde lezzetsiz şey var onun sağlıklı olduğu söyleniyor
Yağsız tuzsuz yiyecekler gelmez aklıma. Çünkü diyetisyenim her şey kararında serbest der
Zeytinyag yok
Kafi derece tuz yok :)
Olmaz o is :)
Nasıl pişireceğini bilip lezzetli yemekler hazırlamak ta mümkün.
Bana kimi lezzetli kimi çok lezzetsiz geliyor aşk.
evet biraz öyle :D
Her yiyecek lezzetlidir aslında
Evet diyet lezzetli bişey değildir
Valla ben o kadar lezzetsiz şeyler yemiyorum
Et gayet güzel bir besin kaynağı
Tatsız tuzsuz geliyor ula
Diyet yemeklerim gayet lezzetli oluyor
Hep saçma sapan şeyler gelir
maalesef. biraz kilo vermem lazım
Maalesef evet
Genelde evet
Meyveli yoğurt