sevmediğiniz yiyemediğiniz yemekler nelerdir en sevmediğinizi söyleyin 1 tane en sevmediğiniz yiyemediğiniz yemek ve 1 tane de tatlı türü bi yiyecek olsun haydi :)
Cevabın nedir?
+1 yılIsırgan otu.
ısırgan otu ne alaka gibi durdu ama unutamıyorum işte. küçükken annem zorla ısırgan otu çorbası içirmişti asdghjagshdgahsd eğer içmezsem istediklerimi yapmayacağını - vermeyeceğini söyledi. mecbur olarak içtim ve tabağın sonunda feci bir şekilde istifra ettim sdfgahsfdhgasd o gün bugündür ne adını duymak isterim ne görmek isterim asgdhasd
tatlı olarakta irmik- un helvasını falan sevmem.17 Yorumla- +1 yıl
evet ısırgan otlu bi yemek yapmıştı annem apacı bi aroma vermişti ağzımızı yakıyordu bi tabağı zor yedim mecbur yedim evde yemek yoktu o gün sırf karnımı tok tutsun diye yemiştim küçüğükene :)
- +1 yıl
küçükken annelerimizin bizimle alıp veremedikleri birşey varmış demekki :(((((888888888 çok kötü ya. kokusuna tahammülüm yoktur.
- +1 yıl
bu soru vesilesiyle o kötü gün aklına gelmiş oldu o zaman :P hakikaten kötü bi anı olmuş ben de o ısırgan otlu bakla yemeğini zor yemiştim açıkçası .S
- +1 yıl
bide baklamı asgdhfahgsdfhagsd yazık olmuş sana asdvghsad bakla :D:D:D inanamıyorum ashgfdahjsd
- +1 yıl
evet yanında hiçbişey yoktu pilav falan bile yoktu düşün ekmeksiz yediydim heme bitsin diye :D baklayı d azaten pek sevmezdim o ne yaa yemek mi :S
- +1 yıl
ya valla bakla falan hikaye hepsi. hepsini yerimde şu ısırgan otu asla asla asla ! asdhgs ay yeter aklıma geldikçe bi kötü oluyorum :DDDDD
- +1 yıl
tamam sustum ısırgan otunu zehir olarak kullansalar iyi verim alırlar son ısırgan otu analizim böyleydi :D
En İyi Cevaplar
serbetli tatlilari fazla sevmem , hamur isiylede aramak yok mesela makarna,manti,su boregi.. Hic aramam bunlari.
139 Yorumla- +1 yıl
aferin sana sen kilo da alman sağlıklı beslenmek en iyisi :D
- +1 yıl
vay çikolatakolik seni vay .) iyi işte çikolata mutlu edermiş bol bol mutlu olup kahkaha atıyorsundur ne güzel :D
- +1 yıl
sivilce de yapar sonra da dolaşırsın sivikcelerimden nasıl kurtulcam diye :D
- +1 yıl
bazı insnalarda ergenlik dışıda oluyor bu sivilceler o yüzden didiydimdididi :D
- +1 yıl
aynen kötü bi durum. bak yanda rekla çıktı çilekli çikolata yine iştah açıcı bi reklam :D
- +1 yıl
hakatten böyle bi çilek sepeti yolluyorlar mıymış çikolat soslu ilginç ama çok pahalıdır bence.
- +1 yıl
aynen öyle ondan acaba dedim cidden böyle bişey var mı diye.. yaa zatn şurda mayısta çileğin iyisini bulursun az kaldı dayan :D
- +1 yıl
en güzeli şu milka ben severim onu bir de caramio var içi karamelli falan süper enerjik bi yiyecek :D
- +1 yıl
şindi google'dan baktım artık biliyom :D
- +1 yıl
evet gene çikolata krizine girdin anlaşılan sen :D
- +1 yıl
:P suçlu biz olduk gene :P
- +1 yıl
nutella kaşıklasaydın sende :D
- +1 yıl
:D ne bileyim ben yiyorsun sanarak şey ettim :/ pardon acı biberler sür dilime o zaman sustum ben :(
- +1 yıl
sür valla hakkın sürsen hakkındır ben pot kırıyorum ha bre canın çekti farkındayım :)
- +1 yıl
tamam ben sustum ben daha bişey demiyom canın çekmesin :) iraden de kuvvetliymiş :)
- +1 yıl
evet benim çene düşünce öyle oluyor arada bi böyle durumlar olabiliyor benle konuşurken bu durumlara hazırlıklı olmak lazım :)
- +1 yıl
napim canım sıkılıyor çeneye vurdu :) neyse seni tutmayayım ben işin gücün var anlaşılan :)
- +1 yıl
başka bi paylaşımda görüşmek dileğiyle yayında yapım da emeği geçen ks ailesine de sevgiler saygılar teşekkürler :D
- +1 yıl
seni gidi seniii :) sen bana belli et sen bana ipucu verirsin artık :D ben çaktırmam merak etme :)
- +1 yıl
tamam tamam etme :P
- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılKarnıbahar'ı sevmiyorum tatlı türü sevmediğim yiyecek yok gibi gece gece gelmedi aklıma .
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallah dost..
bir arkadaşım var adam akllı hiçbir sulu yemeği yemez ama bamyayı affetmez
15 Yorumla- +1 yıl
ilginç bamya'yı yiyor severek yiyor ama diperlerini yemiyor tuhafmış genelde tam tersi olur :)
- +1 yıl
kilo alır obeziteye meyilli bi arkadaşın var o zaman :)
- +1 yıl
iyi yapmış bence..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
bulgur ve bulgura dair hiçbişeyi asla yemdim yemem :/
124 Yorumla- +1 yıl
ovv bulgur pilavı yenmemi yaa bulgur buğday hammaddesi besin zincirirnin en alt halkası mı tabakası mı desem işte öyle bişeyi :D
- +1 yıl
tamam yeme sen :)
- +1 yıl
sen açığı pirinç pilavıyla kapatırsın artık :)
- +1 yıl
bir de şu bulyonlardan atıyorlar ya daha lezzetli oluyor di mi :)
- +1 yıl
tamam susuyorum susma hakkımı kullanmamı sen istedin :D
- +1 yıl
yok yapma benim yüzüme sonra yiyip de gece gece yiyip kilo aldım deme yani :)
- +1 yıl
ben hastayım yiyemiyom işte :(
- +1 yıl
midemden hastayım teşhis konamıyor gerçi tam mide de sayılmaz boğazımdan geçmiyor yediklerim yutamıyorum :/
- +1 yıl
yumuşak işte pilav taneleri falan küçük oluyor bi şekil yiyom zar zor.. bilmiyom ilk başlarda konamadı geçen 2 yıla yakındır çekiyorum bunu son zmaanlarda daha da arttı belki bu sefer teşhis konabilir bakma sen burda yemekten bahsettiğime mecburi olarak yiyemiyorum oğunu sevmediğimden değil yani neyse burda herkesin içinde daha fazla hastalığımı anlatmayayım :/
- +1 yıl
inşallah sıkmıyorum hayata hep pozitif bakan birisiyim o yüzden diyorum buna da şükür ama benim yerimde başkası olsaydı zor yalardı bu halde..
- +1 yıl
bu yüzden içime kapandım hep dışarıya çıkıp gezip dolaşıp dilediğim gibi yiyemz oldum sosyal hayatını da etkiliyor işte.. ben böyle birisi değildim içine kapanık birisi değildim neşeliydim falan tipim düzgündü bakarlardı insanlar şimdi zayıfladık falan iyice..
- +1 yıl
doğru diyorsunda benimkide aç yaşamak elinde varken yiyememnin duygusu daha kötü.. işte yaşamayan bilemez ben gene bu aşamaya kadar çok pozitif oldum..
- +1 yıl
inşallah :/
pırasa sevmesemde yiyorum saglıklı diye ama sevmıorm
13 Yorumla- +1 yıl
pırasa ve bamya bu ikisi müthiş sevilmeyen ikili oluyorlar halk arasında :D
- +1 yıl
severim ben bu ikiliyi..
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. karnıbahar asla yemem
pırasadan nefret etsemde annem zorla yedirir05 Yorumla- +1 yıl
karnıbaharın kızartması güzel oluyor tavsiye ederim.
- +1 yıl
anladım bide onun karnıbaharın yeşili var brokoli ben de onu sevmem annem 2-3 yıl önce çorbasını yapmış zar zor içtiydim nasıl yiyorlar o brokoliyi ya :S
- +1 yıl
bu anneler hep böyle böyle kandırıyor işte :D az değil bunlar haaa :D
Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. pırasa sevmem, bi de patlıcana alerjim var =S
24 Yorumla- +1 yıl
patlıcan yenmemi yav of off.. pırasa da salçalı biber salçalı zeytinyağda kavurunca süper oluyor :) tatlılardan ne almazsınız hanfendi :D
- +1 yıl
ovv maann :D yüzümü hafif bir tebessüm kapladı :D
+1 yılkarnıbahar ve kabak tatlısı hiç sevmem;)
11 Yorumla- +1 yıl
karnıbahar aslında güzeldir yaaa :)
kereviz, karnıbahar, brokoli, pırasa,
11 Yorumla- +1 yıl
brokoli evet bak ben sevmem brokoliyi...
+1 yılAşureye kıl oluyorum nan..
11 Yorumla- +1 yıl
ben çok severim :)
Sakatatlar,balık,tavuk,kereviz,enginar,kara lahana
16 Yorumla- +1 yıl
sakatatlar hakatten yenmiyor nasıl yiyorlar anlamış değilim midesi kaldırmıyor insanın :/ kereviz hiç yemedim ama heralde sevmezdim onu da :D
- +1 yıl
yemediğim için bişey diyemicem ama brokoli enginar falan sevmem bende :)
- +1 yıl
tam bu yemekler vejeteryan yemekleri :)
+1 yılkabak yemeğini sevemedim bi türlü
26 Yorumla- +1 yıl
kabak güzeldir yaaa kızartması falan yoğurtlu iyi gider :)
- +1 yıl
hişştt nolüyü :D
+1 yılyemeklerden bamya tatlılardan şerbetli hepsi :)
39 Yorumla- +1 yıl
şerbetliler çok kesiyor 2 lokma yesen hemen kesiyor yiyesi gelmiyor fazla insanın.. bamya zaten rekor oy ile birinciliğe koşuyor emin adımlarla :D
- +1 yıl
sümüklü oluyor olmasa da sümüklü diye anılan bir yemeği iştahla yiyemem ki:D
- +1 yıl
sümük o yemeği yaparkenki aldığı akışkanlığı belirtmek amaçlı konan bi kötü yakıştırma yoksa sümük değilki o :D
- +1 yıl
aman neyse işte o yemeğe yakıştıralan iştah kapatıcı çok unsur var:D
- +1 yıl
ben de son zamanlarda yemez oldum o yemeği :D fazla aramam yani :D
- +1 yıl
karnı yarık süper oluyor patlıcanın herşeyi harika yaav :D
- +1 yıl
aynen bende çok severim patlıcanlı herşeyi gözlemeyi bile patlıcanlı yerim:)
- +1 yıl
hım yok gözlemenin içine nasıl katıcağımızı bilemiyoz biz o yüzden gözlemede o yok :D
Diğer konusunda 443 cevap paylaştı. kereviz içeren yemek sevmem.
14 Yorumla- +1 yıl
ben de enginar sevmem içinde kılçık var boğazına batıyor yerken :S halbuki çok sağlıklıymış ama ben sevmiyom nasıl yiyorlarsa..
- +1 yıl
aynen.. kereviz zaten hiç yemedim o yüzden bişey diyemicem buna :)
+1 yılSakatat
bamya
midye
ıyyy15 Yorumla- +1 yıl
hakatten midye'nin neyini yiyorlar ben de hayatta yimem onu :)
- +1 yıl
Pislikle beslenen sonra gidip paslı demire çöreklenen iğrenç heyvan. ıyyy öğğğ
- +1 yıl
evet yenmez :S bir de bizim buralarda mumbar diye bişey yapıyorlar koyunun bağırsağını suda yıkıyıp içine iç harç doldurup pişiriyorlar bildiğin bağırsak yiyorlar hayvanın b.klu bağırsağını bile yiyorla nasıl yiyorlar yavv :S
- +1 yıl
cevabını okurkene kustum:(
- +1 yıl
ben de anlatırkene bi tuhaf oldumduydu :( kusma kusma dur tamam noktayı koyuyorum :/
patlıcan,bamya,pırasa,kaâbuska
26 Yorumla- +1 yıl
patlıcan ye dostum çok lezzetlidir.
- +1 yıl
patlıcan kızartmasına bayılıyom kardeş.. mantar da sotede güzel oluyor.
- +1 yıl
aaooo patlıcan yenmez mi ya büyük kayıp
- +1 yıl
damak zevkleri herkesde farklı :)
+1 yılBamya ve sütlü ilac :)
11 Yorumla- +1 yıl
bamyayı çok seven birisi var mıdır acaba yiyenlerde öyle fazla sevmeden yiyorlar emin ol :D
kış yemekleriini sevmem
11 Yorumla- +1 yıl
kışın çeşit az evet ve pek sevilmeyen sebzeler oluyor.
Bamya.
19 Yorumla- +1 yıl
evet pek sevilmez halk arasında..
- +1 yıl
şarkı güzel orjinal ismi nedir?
- +1 yıl
lan mı?
- +1 yıl
:D daha yok muydu :D
ıspanak
27 Yorumla- +1 yıl
temel reis anlaşılan az izlediniz :D
- +1 yıl
böreğini tavsiye ederim süper oluyor :)
- +1 yıl
geldm bebeğim :D duvar kenarı benm <3
- +1 yıl
bendee :D sabah zor kalktım o derece iykim varsın <3<3
- +1 yıl
deli yatym ya idare et meleküm <3
+1 yılTavuk / Sütlaç
13 Yorumla- +1 yıl
tavuk döner süper oluyor kalbuki ve tavuk göğsünedene yapılan sote..
- +1 yıl
Yok hocam kafama silah dayasalar tavuk ve türevlerini hiçbir şekilde yiyemem,Tavuk suyuna pilav bile yiyemem..Nefret ederim
- +1 yıl
hımm miden kaldırmıyor olabilir tabi herkesin sevdiği şey sevmediği şey farklı oluyor.
Enginar bakla :D
11 Yorumla- +1 yıl
evet bakla da kötü pek yenemeyen bi yemektir..
ev yemekleri.
19 Yorumla- +1 yıl
hiçbirini mi sevmiyorsun :/
- +1 yıl
dışardan yemek de fazla sağlıklı olmuyor biliyorsun..
- +1 yıl
obez olursunuz hep valla pizzaları hamburgerleri yiye yiye :D :D
- +1 yıl
okey çalış çalış obez olman işte.. :D
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?