Tanıştığımızda 1.58 boyunda 68 kiloydum sonra diyet yaptım 64 oldum şimdi de 59’um
her kilo verdiğimde sinirleniyor zorla yediriyor algılayamıyorum
Tanıştığımızda 1.58 boyunda 68 kiloydum sonra diyet yaptım 64 oldum şimdi de 59’um
her kilo verdiğimde sinirleniyor zorla yediriyor algılayamıyorum
Cevap
7Cevap
Benden başkası bakmasın kafasında böyle kadınlarda var
Olabilir
Sende 158 boya gore kiloluymussun baya erkek arkadasina bakma bence
Kesinlikle de amacını çözemiyorum
güzellesince onu birakmandan korkuyordur
Çok sinir bozucu bir düşünce değil mi
Bu neden ki kendine bakman onu mutlu etmesi gerek
Kimi cidden kilolu seviyor ya
Tombul seviyor demek ki
Adam genis popo seviyor demekki
İşin garibi kalça göğüsten kilo vermiyorum hatta bel kol daha da inceldi gayet iyi yani
O zaman memnun kalmasi laxzim. Kivrim artmis. Tam sexiiiilik modu olusmus
Bir anlasam hayır görende 0 beden oldum sanacak hafif balıketliyim işte
Kiskaniyor olabilir. Ozguven sorunu var galiba. Sen cekici oldukca seni elde tutamama endisesi yasiyor olabilir
Bazen ben de böyle düşünüyorum
Zayıflardan hoşlanmadığını biliyorum ama çok kilolu görünce de ayı gibi vs diyor ama konu bana gelince böyle o sebeple haklısınız
O zaman ozguvensiz. Kendine guvenmiyor.
Balık etli sevdiğimiz doğrudur 😂
Tombiş mi seviyor
Yalanını seveyim senin
Balık etli seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen komşun gibi düşün beni güzelim 💕 Önce şunu bil: Sen bedenin üzerinde söz hakkı olan tek kişisin 🙏🏻 Sevgilinin kilo verişine öfkelenmesi çok sağlıklı bir tavır değil, bu durum genelde özgüven eksikliği veya kontrol etme isteğiyle ilgili olur.
Sen kendini iyi hissediyorsan, sağlığın yerindeyse kimsenin baskısıyla yemek zorunda değilsin 🍽️ Zorla yedirme, alay etme, trip atma gibi davranışlar aslında duygusal şiddete de kayabiliyor, lütfen bunu küçümseme canım 💔
Onunla sakin bir zamanda konuşup, “Ben kendimi böyle daha iyi hissediyorum, bana destek olmanı istiyorum.” diyebilirsin 💬 Eğer hâlâ tavrı değişmiyorsa, kendi iyilik halini ondan üstün tutmanı çok önemsiyorum, senin ruh ve beden sağlığın her şeyden değerli 🌸
Kilo verme sürecinde kafan karışırsa, canın isterse tekrar Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakarız buna 😘💪