Bana ona nasil kilo aldiricagimi söyleyin
Sevgilimle kilo sorunumuz?
Bana ona nasil kilo aldiricagimi söyleyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sen daha sadece dış görünüş yüzünden ayrılcam böyle giderse diyebiliyorsan ayrıl gitsin zaten. Demekki senin için o kadar da önemli değil. kilolu olduğun için daha güzel göründüğünü düşünmen ise içler acısı. bir psikoloğa git derim ben. Bende 165 boyundayım ve 58 kiloyum bu halimle kilo vermeye çalışıyosam seni ilerde düşünemiyorum. ben 50 kiloya düştüğümde sen 120 kilo olcaksın belkide. çocuk seni spora teşvik ediyo anlayamadın mı? sevgilinin gayette fiziği yerinde o boy ve kiloyla üstelik spor da yapıyo. İnsan daha ne ister. Asıl senin kilo vermen lazım. bu kadar insan sana kilo ver diyo hala sevgilinde mi sorun var sanıyosun. onlar senin sevgilin çok zayıf diye bakmıyolar canım. onlar senin sevgilinin gayet güzel bir fiziği var diye bakıyorlar ve çok üzülerek söylüyorum ki fazla kiloların olduğu içinde.
Katilmiyorum
bu egoist mal ne anlar hala katılmıyorum diyor.
haha kız çok fenasın mantı yap bol bol :D
Yapiyorum ama 1 tabak yiyo doydum diyo. İstahi acilsin diye ben yaninda 3-4 tabak manti yiyorum ama nafile :(
Senin ciddi psikolojik problemlerin var bence.. Burada anormal olan sensin biliyorsun umarim.. Cocuga da bosa vakit harcarma bence ayril. Buyu falan mi yaptirdin sen? Bu sorulari cocugun sormasi lazim ve onun ayriligi dusunmesi lazimken tam tersinde isliyor... Daha neler gorucez
Hicte gayet normalim. Kilo almasini istemem suc degil ya. Ben siska sevmiyorum ne var bunda
@Osilius bende sana mantilar börekler yapmak istiyorum:)) gobekli ol:Pp
Güldüm nan :D ahah :D
Tek taraflı olmaz sende kilo ver o da kilo alsın ;) o 75-80 kilo olsun sende 80 kilo falan ol o zaman süper olur ;) o spor salonuna gitmesin ama :@
Hem sen hamur işi yedirirken sen yeme :@
Yok benim kilo problemim. o alsin yeter. Ayrica manti gördmü dayanamiyorum. Onun istahi acilsin diye yaninda 3 -4 tabak yiyorum ama o 1 tabakdan sonra doyuyo :(
Ohoooo...
Sen kilolusun bunu kabul et noolur yaa :S
o yesin diye sen 4 tabajk yiyorsun o 1 tabak :s
İkinizde yemeyin daha iyi :(
Kiloluyum zaten bunun farkindayim
Sen ver sen marul ye ona dolma börek yedir dengede olun işte ;)
Bakicam artik almasi sart
Evet :S
Ama seninde vermen şart be arkadaşım :S
Ben iyim
Peki :S
Çok kendinden eminsin yaa valla bravo bu kadar özgüven ;) :))
Saol canim benim
;) :))
Cevap
33Cevap
Ona aldırıp da çocuğun hayatını mahvetme. Kilolu olmak sağlıksız. İleride senin yüzünden sağlık sorunları olacak. Çok biliyosan hanımefendi kaldır k*çını kalk kilo ver. Madem seviyosun az biraz fedakarlık yap hanımefendi hazretleri.
Kizma be abla ama vermicem ben iyim böyle
Ama ayrilmayip evlenirsem dügünüme davetiye yolliyayim mi sana ;)))
Tamam canim birlikte kiviririz biraz :)
Kim ne yaparsa yapsin o gün bana aitdir. Kivirimda taklada atarim.
Ama evlenmeden ben sevgilimede biraz kilo aldirim ondan sonrasina bakariz
Gerizekalı ya. Yemişin yemişin camış gibi olmuşun hala oğlana kilo aldırmaya çalışıyosun. Bence o bakanlar oğlan zayıf diye bakmıyorlar. Bu oğlan bu hayvanla nasıl çıkıyo diye bakıyorlar. Pislik, egoist, beyinsiz mahluk. Senin her yerin kız olsa ne olacak. Git bir yerden at kendini diyeceğim ama top gibi olunca kırılcak kemikte olmadığı için bir halt olmaz sana. Egoist zavallı.
Canim benim senin gibi küfür ve hakaretle anca kendini ve söylemek istedigini ifade etmeye calisan biri olucagima 200 kg kiloyu hayat boyunca tasimayi göze alirim ben icin rahat olsun :*
Kisilik sahibi olmak her insana özgü bir sey degilmis sayende gördük
Simdi mutlu olmani ve esen kalmani diliyorum :*
off kilon varmış yaa.. kiloyu vermeye çalış.. gertçi benimde var seninki gibi olmasa da, tempolu yürüyüş yap, bol su iç, hamurlu, yağlı şekerrli gıdaları azalt sevgilinle denk ol... bu durumda şişko ile sıska :)
Güncelemeyi oku
gördüm.. buraya 2 kelimeyi yazamadınmı?
Görüp anlamis olsaydin soruma cevap verirdin
tamam şişko patates.. inşallah 115 kilo olursun :) ben sana kötü bir şey demedim.. sen zayıflarsan daha sağlıklı olursun dedim..
Olursam gürese davet ederim seni :))
ahahah çok cim cimesin... tamam hay hay benimde kilom var ama beni bir kolunla yare atarsın :)
Kiyamam o ayri :*
oyy oyy ahan beni pamuk gibi yaptın :)**
millettin ne dediği önemli olmamalı her zaman etraftan bir şeyler diyen çıkar demesi kolay biliyorum yapması zor ama biraz zayıflamayı denesen sende spora gitsen bunu güzel görünmek için değil sağlık için de yapmalısın
Sagligim yerinde ama
ya afedersin ama salakmısın 95 kilosun gelsin o kilo alsın diyosun çocuk spora gidip kas yapıp sana bir yol versinde göriyim ben seni bide ayrılcam diyorsun. şundaki egoya bak.
Sismanlarin egolu olmaya hakki yokmu?
yok. senin kilo vermen onun kilo almasından daha kolay ama sen uğraşmak istemiyorsun çocuğa yaptırıyorsun. görüntüyü bozan sensin onunda bozulmasını istiyorsun
Yokmus.. hadi ordan
Alicak okadar
tek temennim çocuğun bir an önce gidipte kas yapması bak bakalım ozaman kilo alsın dediğin çocuk sana bakıcakmı. hem zaten spor kilo aldırır gulüm. o egonla yere düşüşünü merak ediyorum.
Ay insallah kilo alsinda yeter
defol egolu yağ tulumu
Soru bana ait yaylanmasi gerek sensin :*
kes
Bencede o bos konusan agzini kes artik :*
hahahah güldürme beni :D
Adamın Canına Kastın mı var senin.. Kilolu olmak sağlıklı birşey mi.. Birde bu işin yaşlılık halini düşün. Tansiyon Şeker Kalp.. Kendini düşünmüyorsun.. Bırak bari çocuk hastalanmasın..
Bende 200 kilo olsun demedimki biraz kilo alsin dedim
Canım Kilo almaya başladıkça duramıyoruz.. 95 kiloyum diyorsun.. O çocuğu yemeğe alıştırırsan seni geçer.
=D o seni koca götünle göbeğinle kabul etmiş sne niye onu kabul etmiyorsun anlamadım
O bastan belli biliyo kilolu sevdimi alicam diye beni kandirdi almiyo kilo :(
o zaman sen zayıfla
Az ye bacim. bence cocukda seni heveslendirmeye calisiyo. Daha zayif fit birilerini bulcaktir belkide salonda. Yeme yedirme
Yemek yemegi cok seviyorum. Oda beni böyle seviyo. Ama onun biraz kilo almasini istiyom ben :(
Ondan etkilenip destek olarak sen de spor yapsan sorunlarınız kalmaz
Ben iyim böyle. O alsin istiyom
Onun senin çok da iyi olduğunu düşündüğünü zannetmiyorum kişilik olarak seviyor olabilir ancak seni spor yapmaya teşvik edici davrandığını düşünüyorum
Allah akil fikir versin sana sevgilin zayıf diye kilo aldircagina sen kilo ver
Niye ben böyle gayet hos duruyorum o yanimda cibik kraker gibi duruyo o alsin kilo
165 e 95 iyimi sence? Hem sağlık içinde kilo vermende fayda var. o spor onu genişletir kilo aldırır merak etme 9 ay sonra o bırakır seni
sen de öyle yap onla spor yap ve seviyorsanız birbirinizi başkalarının bakışının ne önemi var gerçekçi ol kıskanma adam seni sevmese gider başkasına bunaltma onu sende spora git onla
Git sen ver ben istemiyorum!!! Ben böyle gayet saglikli güzel alimli cazibeli ve yeterince seksiyim. Ben begeniyorum kendimi. O kilo alsin istiyorum
Düsüncemi yadirgayip bununla hüküm veren kisidir salak.
Ya yanls anlamada belkide o seninde gelmn icin spor salaonuna yazldi. Tamam yakışıyordur mutlusundur ama bu çözüm ise yaramiyorsa sen kendini değiştirmek zorundasn. Çünkü her insanin bünyesi kolay kolay kilo almaz.
Bence onu olduğu gibi kabul etmelisin
Arkdsm bende kiloluym biz zayiflamayi denesek nasil olur :)
Olmaz
Milletin ne diyor diye düşünürsen hiç bir zaman mutlu olamazsın. Sevgilin seni boyle seviyorsa hicbiseyi takma kafana
Gel birşeyler mi yiyelim diyorsun? o yerken sen de yiyosun o alırken sen almıyo musun :D
Zayıflamaya çalış tabiki hatta birlikte gidin spor salonuna
Kilo vermemeye kararlıysan çocuğun da fitliğini bozamazsın. Ne salak kızlar var ya.
Bozan yok gel karsima duba ol demiyorum.
Biraz kilo al diyorum
Ona kilo aldırmak yerine sen kilo vermeyi düşünmedin mi? Ben 1.60-57 kiloyum ben bile her gün lanet ediyorum kiloma. Az düşünün bunları ya kız dediğin spor yapıcak fit olucak.
Nerde yaziyo o kiz fit olmasi gerek diye? Ben böyle memnun ve mutluyum sizler niye bunu anlamiyorsunuz? Niye zorla herkes zayifla diye tesvik etmeye calisiyo?
Görmek istediginiz görüntüye uymuyorum mu diye?
Ben ve sevgilim benim kilolarimdan memnunuz.
Ben onada gel 200 kilo ol demiyorum 66 kiloyu cok zayif buluyorum kendiside ayica. biraz kilo alsin demek ayi ol cik karsima demek degil
Kilo vermek sadece görüntü için değil sağlık için de önemli. 70 kilo olsan bir şey demiycem de 95 kilosun be kızım. Git spora 3-4 ayda 20 kilo verirsin. İyiliğini düşündüğümden böyle diyorum yoksa banane senin kilondan.
Tsk ama kendimi gayet saglikli ve hos buluyorum
Çocuğa kilo aldıracağına sen vermeye çalış bence. İleride ciddi sağlık problemleri yaratır
Saglikli güzel ve seksiyim benim hic bir problemim yok
ben hem ona aldırmaya calısıyorum hem kendım vermeye calısıyorum sende oyle yap
Oda guzel ama onun alacagi yok gibi ayrilda zayif kizlar kapsin git zayifla bence
Sananae benim kilomdan be! Ben iyi oldumu düsünmessem kilo nasil veririm diye sorardim!!!
Adam gibi soruyu okuyun ona göre cevap verin sorumda nasil kilo veririm mi yaziyo ala ala
Bende sana nasil kilo verecegini anlatmadim vermezsen olacaklardan bahsettim
sen zayıflamayı dene seviyorsan ;:) maşşalah çok kilolusun !
Denemicem saol
ozaman ayrıl da gör :)
Almasa kilo ayrilcam zaten
ya sen niye cocuga kilo aldıryon deli mi ne sen zayıfla :) aşıksan degilsende yol versin gitsin :)
O alicak ben zayif sevmiyorum!!! O ne hertarafi kemik be
bende sevmiyom balık etli olur hatun dediğin :D
Tarif ettigin ayni ben ;)
bizimkide balık etli merak etme :)) amaa bende ayrılcam ayrılyom peşimi bırakmıyo :)
Seviyo demek
ben sanmıyorum yalnızlık korkusu var ondan :) bana alıştı
Siz Anlaşıyorsanız , İnsanların Bakışlarına Neden Aldırış Edesin ki
Ya dokundugumda kemik her yer nesi güzel
Hım Şu Mesele. Ayrılacaksın O Halde. Gözüken Yol O.
ilk defa böyle bişe görüyorum senin vermen daha uygun değil mi
Degil
vermek zor değilmi onun için böyle diyosun
Kilolu insan daha güzrl ondan
hiç sanmıyorum
İcin ferah olsun. Benimde eski sevgilim 1,62 biyjda 80 kiloydu bende 1,64 boy 48 kiloydum hicte sorun etmedik baska nedenlerden dolayi ayrildik. Seviyorsan sikinti yok ;))
ayrılcam diyo o çocuktan başka senle çıkanlar bacak aran için çıkar napsınlar senin gibi birisini :D
aynı durumdayız benim sevgilimde 1.70 95 kilo ben 1.80 65
Sende cok zayifsin kilo al biraz
biz mutluyuz böyle ama sevgilim al dese alırım
Keske sevgilimde senin gibi düsünse :( :(
benim sevgilimde keske biraz daha kilo alsa
özele gel sana taktik veriyim ona kilo aldırman icin
Yok burdan yaz
ona güçsüz ve çelimsiz oldugunu söyle belki zoruna gider nasıl erkeksin de erkek dediğin yapılı olur de sevgilisini korumalı de bu gidisle ben seni korucam bişey olursa de
İste bu iyi bir fikire benziyo saol denicem
hatta şakasna falan güreşiyorsanız onu altına al öyle söyle daha ezici olur
Süpersinnn sen yaaaaa
yani bana yapılsa hem hosuma giderdi hemde zoruma hahaha
sen az ver 65 ol oda alsın yaa :)
Git den ver ala ala
Ver ozaman kilo ben istemiyom ama
Valla rahatsız olduğunu ve ayrılacağını söyle
Kilo almasa ayrilcam
Ama söyle düşün, ya tam tersi olsaydı?
O halinden memnunsa sen de böyle memnunsan neden kararlarını etkilemeye çalışıyorsun
bence sen kilo ver problemli olan o değil ccünkü.
Bence o. Ben iyim böyle
iyi olsan öyle ters ters bakmazlardı.
Onun cok zayif oldugu icin bakiyolar ama :(
la knk domatesle pırasayı düşün? . dd biri enine biri boyuna ama düzgün gözüküyor bence boyuna göre bir kiloda olsan problem olmaz. adam fiziğine dikkat ediyor sende et ya
Benim fizigim ve kilom gayet iyi!
Peki.
Bence sen zayfla 95 kilo fazlasyla fazla
Hayir degil
Onun yerine sen zayıflasan
Delimisin ben niye zayiflim ya?
Sağlık icin zayıflamalısın zayıflamassan 40-45 yaşında kalpten gıdersın
Amannnnnn
sen sağlıgını onemsemıyorsun cocugun sağlıgınıda mahfetme
Sen kilo ver o niye kilo alıyor
sen kilo ver hem sağlığın hem manitan için.
95 kilo iyisin ya sadece kemklerin iri bence :D
Bencede iyim böyle
sen öl oda baskasiyla sevgili olsun
Terbiyesiz sen öl
tamam
Sen niye zayiflamiyosun kosu yapmak zayiflatir
Ama ben zayiflamak istemiyorum ki?
Gozu hep zayiflara bakar benden uyarmasi evlensen cocuk yapsan artar kilon
O kilolu halimi seviyo bakmaz o ezerim onu yaparsa
Tabi tabi cicim aylari
20 kilo versen mesela.
Vermem
Neden? Versen taş gibi olursun. Sağlık sorunun yok mu?
Saglikliyim. yok sorunum ben kilolu olmama daha hos duruyo
165 boyda asdf. :D
Evet canim
sen onun yanında ablası gibisindir
Yok canim deglim
kilolu olmak neden hosuna gidiyo ki üstün mü görüyosun kendini güçlü falan mı hissediyosun kilonun tek avantajı kavgada
bu ilişki çok sürmez :D
Kilo alfıracana sen kilo ver üşengeç
Git sen ver!!! Ben iyim
Alsin tabi cibik kraker
Bende öyleydim şimdi 94 kiloyum
Özele gelirsen nasıl kilo alacağını yazarım
Kilo almasın sen zayıfla.
Sen Zayıflasan olmuyomu
Olmuyooooo istemiyorum cünkiiiiiii
ya şişko ya , camış yaa
Ben siskoyum ve mutluyum evet
Git manava sor
sen kilolarını ona ver.
Ben iyim böyle o alsin
Hem sismn hem. oz guvenli.
Böyleleride var bak iste
Sen zayiflasan daha iyi olur
ya öküz gibisin cocuga yazık altında ezilir gider
ayrıl sisko seni böyle seven birini bulmussun dah ne istiyon sen ayrıl manken gibi kızla cıksında o gör sende cok ararsın senin gibi sisko seveni
Siskoyum evet ama bu benim isteklerimi kendime saklamam ya da susmam anlamina gelmez canim ya
kaybeden sen olursun besili camış
Camislar öpsün seni
Bol şerbetli tatlılar yap yedir
Kilo almasina yardim edermi
Kilo verebilirsin mesela. Spora başlayabilirsin
Benim sevgilimde kilolu çok mutluyuz
Bir gelişme var mı?
Ona kilo aldiracagina kendin zayiflamayi denesen?
ayrıl
Aslinda en iyisi bu dimi
:)...
Ne gülüyon
böyle bir ilşki türü ender bulunan bir bitki türü gibi birşey :) sanki yeni keşfedilmiş
Her türlü insan var hayatta iste canim benim
bana canım deme kötü oluyorum :)
Niye sisko oldugumdan canim dedigim zaman kafanda resimler cagristirip utaniyormusun yoksa?
ne alakası varr şişko olmak ta güzeldir sev kendini :
Ben seviyorum zaten
bende seviyorum şişkocukları
95 kilo musun ohaaaa
Evet sekerim
sen bemnm bokumu cikarirsin bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar