Abi kaç gece aç uyudum bilmiyorum baya vermiştim sjsjjsjsj sizde oldu mu böyle bir şey 😂 en son aynaya baktığımda gördüğüm o göbek piskolojimi bozduğu günlerce aç uyudum 🤣 sonra dar gelen her şey geniş gelmeye başladı 😂🤣 bu kadar olmadık ama fazlasından kurtuldum 😎hala da güzel değiliz ama hafiflik iyi dar gelen ayakkabım bile geniş geliyor 🤣
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı bir diyetisyenim canım 💚
Kuzum, yazdıkların çok eğlenceli ama işin özünde bedeninle küçük de olsa bir savaş vermişsin gibi hissediyorum 😔 Gece aç uyumak, özellikle günlerce, hem metabolizmanı hem psikolojini yıpratır. Hafiflemek harika, dar gelenlerin bol gelmesi motive edici ama sürdürülebilir ve sağlıklı olanı; düzenli, dengeli beslenip hareketi artırmak 💪 Yine böyle karamsar hissettiğinde, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek isteyebilirsin tatlım 🌸
Ya benimde göbegim var gerçekten cok üzücü bişey artık zayıflamak istiyorum hiç diyetisyen deneyimin olmadı ama sırf bu göbek için gidicem galiba bütün o saçma sapan karısımları içtim dilan polat kahvesi bile içtim ama yok 🤣