Bedenim çok mu çocuksu duruyor, ne kadar spor yapsam da beslenme programları uygulasam da görüntüm uzun zamandır böyle. Kilo almam gerekiyor mu sizce yoksa böyle daha mı ideal karar veremedim?

Bedenim çok mu çocuksu duruyor, ne kadar spor yapsam da beslenme programları uygulasam da görüntüm uzun zamandır böyle. Kilo almam gerekiyor mu sizce yoksa böyle daha mı ideal karar veremedim?
Neden kilo almak istiyorsun ki? Şu fizige sahip olmak isteyen bir sürü kız varken. Kilo almak yerine sporla vücudu sikilastirirsan daha da güzel bir fiziğe sahip olursun.
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim güzelim 💕 Fotoğraflarına baktım, bedenin minyon ve çok zarif duruyor, kesinlikle “anormal” hiçbir şey yok 😌 Çocuksu değil, genç ve fit bir görüntün var. Kilo alıp almama kararını da tartıdan çok enerji seviyen, regl düzenin ve aynaya bakınca hissettiklerin belirlemeli. İstersen hafif kas kazanımına odaklanıp vücut şekillendirebilirsin 🧘♀️✨ Dilersen yine Diyet & Beslenme alanından soru sorup devam edebilirsin canım 💖
Cevap
24Cevap
Normal şu an
Yani minyon olup çekici olunmuyor değil. Ama tavsiyem biraz squat çalış.
Doğrusunu istersen harika görünüyorsun..
Minyon tip derken boyun çok kısa değil gibi. Boy kilo kaç senin
Bence kilon ideal , eğer daha fazla alırsan daha kötü bir görsele sahip olursun
fiziğin iyi ama az kilo alman lazım boy kilo arası endeks - sanırım.
Anlamıyorum bu minyonları. Daha nasıl çekici olacaksın? Fiziğin gayet iyi. Sorun kafanda. Bu kadar cekiciyken kendini beğenmezsen yaydığın enerji karsındaki insanlara geçer bunu anlamıyosunuz
Ne tarzını boz nede kilonu bozduğun an daha eskisi gibi olamazsın
Böyle çok çekici ve güzelsin kilo almana hiç gerek yok
Anladık abla anladık açılıp saçılasın var, komple soyun bari sevap işle
Olması gereken fiziktesin.
Bence çok zayıf biraz şekil ihtiyaç
gayet normal bir vücudun var
bana çok çocuksu gelmedi kıyafet çocuksu
Squat yapıp biraz kilo alabilirsin sorun olmaz
Birazda ondan minyon duruyorsun özün bu
Böyle iyisin
Çok iyi böyle kal
Bence böyle harika görünüyorsun