154 e 56 genelde fit insanların kilo boyun altında kalıyor çünkü 😂 ve yüzden de çocuksu durduğum için belki zayıflarsan acaba o çocuksu görüntü gider mi bilemedim 😅 çünkü 155 olup 40 küsur kızlar var nasıl oluyor anlamadım
2 ay
154 e 56 genelde fit insanların kilo boyun altında kalıyor çünkü 😂 ve yüzden de çocuksu durduğum için belki zayıflarsan acaba o çocuksu görüntü gider mi bilemedim 😅 çünkü 155 olup 40 küsur kızlar var nasıl oluyor anlamadım
56 kilo 154 boy için fazla değil, normal bir kilo. Zayıflarsan çocuksu görüntün daha da belirginleşebilir aslında, çünkü yüzün daha ince gösterir. 40 kilo olanlar çok zayıf, sen kendini kıyaslama böyle.
Ben Fit Meli, 29 yaşındayım, diyetisyenim canım 💚
Önce şunu söyleyeyim kuzum: 154 boy 56 kilo asla “kilolu” sayılmaz, normal aralıktasın 😊 Sadece internet standartları çok abartılı. 155 boy 40 kilo çoğu kişi için sağlıklı değil, unutma. Çocuksu görüntün sadece kilodan değil; yüz hatların, kemik yapın, tarzın da etkiliyor 🧡 İstersen 2-3 kilo verirsin, ama amaç çocuksuluğu silmek değil; sağlıklı ve güçlü hissetmek olsun 💪 Yardıma ihtiyacın olduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin tatlım 🌸
Cevap
23Cevap
kilolu değil
boyuna göre kilon o kadar da yok aslında
hafif bir balıketlisin
5 / 6 kilo verirsen görünümüne bir zarar geleceğini sanmam güzel bir kızsın
Gayet ideal koludasın
Birde kilo verirsen iyice çocuk gibi durursun.
Ben zayıflıyorum şimdi yeniden
92 kilıdan 75 e düşmüştüm şimdi de 67-68 kiloya düştüm düşmeye devam ediyorum.
Yani bence normal belki 2/3 kilo fazlan olabilir ama bu sefer vericem derken yüzünden de verebilirsin yani yanaklardan böyle kal bence :)
Yanaktan gitsin işte 😂 çocuksu görüntü gider belki
Basen varsa bence basenden gitsin onun yerine çokta çocuksu durmuyorsunuz yani 27 gösteriyorsunuz.
Hmm tamam o zaman
Nasıl rahat hissediyorsan sen yine de bize bakma :)
Zayıflar daha çocuksu görünürsün. Şu an kadınsı görünüyorsundur.
Fizik nolursa olsun yüz çocuksu/sempatik olunca karşı taraf toy muamelesi yapıyor.
Bence 50 kg sizin için ideal olabilir ama kilonuz yine de çok değil tabi yaş aldıkça bunu koruyup kilo almamakta fayda var
Hayır tabiki çok zayıf
Bence biraz kilo var ya
Çıtır olursun kız
Kalbin Ruhun güzel olsun Kalıcı olanlar onlar.
Evet kilo vermelisin
Boyuna göre evet
Kaç olmalı
Bence boyuna göre 45 civarı ideal
İyi bence
Böyle mi kalayim
Rahatsız değilsen kal
belin inceyse mük fizik
No 😂 değil iste göbek var ben de karnım var yani
Normal fitsin
Kilolu değilsin
Normalsin
10 kilo fazla
Kilo alırsan gider
Sanki evet
sen boyle bucur kal daha iyisin
Boy ve kilon ideal zayıflama bence.
Bence böyle iyi
İyisiniz
Gayet iyi
Bence iyi kısa boylu kadınlar daha güzeldir.
Sen kaçsın
1.87
Yazdım sana cevap verirmisin
Oo baya uzusnkus
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?