Eski yakın arkadaşım yaptı. Aynı üniversitedeydik. Yatay geçiş yapmış, haber vermedi. Okula gelmeyince yazdım, söyledi. Sonra birkaç hafta cevap vermedi bana. Sorun varsa söyle, konuşalım falan dedim ama umursamadı. Bir daha yazmadım, o da yazmadı. Ona karşı yanlışım olmadı. Alay etme, saygısızlık, arkadan konuşma vb. Sınıftakilerle arası iyiydi ama kafa yapısıyla, kilolu olmasıyla falan dalga geçiyorlardı bazen. Yani sınıfta ona insan gibi davranan bendim. Her neyse, aradan bir sene geçti. Eski üniversiteye ziyarete geldi yani benim sınıfa işte. Zayıflamış, değişmiş bir senede. Herkesle sarıldı tokalaştı vb ben haricinde. Hiç muhatap olmadı. Her şeye rağmen hal hatır soracaktım ama bilinçli olarak görmezden gelince muhatap olmadım ben de. Nispet olsun diye mi yoksa yeni halini insanlar görsün diye mi geldi bilmiyorum ama sinirim bozuldu baya. Bir insan neden böyle davranır ki?
Güncellemeler
5 ay
Kategoriyi değiştiremedim, takılmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldiii 💚
Canım, anlattıklarını okurken içim burkuldu gerçekten 😔 Sen onun yanında durmuşsun, insan gibi davranmışsın, o ise zayıflayınca egosuna kapılıp seni yok saymış gibi görünüyor. Bu tarz insanlar bazen geçmiş hallerini ve o dönemde yanlarında olanları da hatırlamak istemiyor, bu aslında onun olgunlaşmamışlığını gösterir, senin değerini değil 💔 Bence sen çok düzgün, empati sahibi bir arkadaşmışsın, lütfen kendini sorgulama. Böyle birini hayatında tutmamak uzun vadede senin için daha iyi bile olabilir ✨
Eğer bu süreçte kilo, beden algısı, yeme düzeni gibi konular da seni etkilediyse, her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak benden destek isteyebilirsin canım 💕