Bu çifte standart değil mi?

Bir kadın kilo alınca ciddi bir alay konusu oluyor öyle böyle linçlenmiyor zorbalanmıyor bir sürü yakışıksız benzetme iğrenç demeler alay etmeler hakaretler ama bir erkeğin bu kadar kilosu ile kilo alması ile alay edildiğini görmedim bu arada edilsin demiyorum ama kadın söz konusu olunca erkekler en çokta kadın kadını aşağılıyor erkekler kilo almıyor mu göbekleri çıkmıyor mu yaşlanmıyor mu sadece kadına mı özgü kilo almak erkeğe gelince bu derece zorbalama yok veya şimdi o gençliğine güvenenler siz yaşlanmayacak mısınız bir ömür genç mi kalacaksınız yaşlanacaksınız da o çok alay ettiğiniz kiloları da alacaksın istemeseniz bile o yüzden ne oldum değil ne olacağım diyeceksin hayatta her şey insanlar için kimsede bana bir şey olmaz sanmasın hayat bu bir gün sizde o alay edilen konuma düşersiniz o büyük konuşmakar fitil fitil çıkacak hepinizden

Güncellemeler
7 ay
Birisi kendince benim kilolu kıskanç olduğumu itham etmiş ilk öncelikle ben burada kilomu sormadım ikincisi kilolu olduğumu nereden biliyorsun karaktersizliğe tepki verinde kilolu muyuz demek ben anlamadım ayrıca kimseyi kıskanma huyum yoktur görmediğim profilinde resmi olmayan fake fotolar kullan trol zavallı aciz ilgi budalası hesapları hiç kıskanmam
Bu çifte standart değil mi?