İhanet mi değil mi?

Arkadaşlar merhaba. Benim 3 yıl önce bir sevgilim vardı şu anda tekrar beraberiz fakat kendimi kötü hissettiğim bir konu var onu anlatmak istiyorum özellikle erkeklerden yorum bekliyorum.
3 yıl önce ben şu anki sevgilimle beraberken (adı Sinan diyelim) benim başka bir eski sevgilim bana dönmeye çalışıyordu (bunun da adı Ömer olsun) ve ben bunu reddediyordum. Sonra Sinan’la herhangi bir sebepten kavga ettik ve 1 hafta hiç konuşmadık ikimiz de inat ettik ve birbirimize adım atmadık. Sonra ben Sinanla konuşmak için evlerinin yakınına gittim ama Sinan gelmedi ve ayrıldık. Ben de heralde ayrılık acısı çekmemek Ömer’i aradım ve görüştük ve ertesi gün de mesaj attı konuşmaya başladık. 1 hafta falan konuştuk ama ben aslında Ömeri sevmediğimi Sinanı sevdiğimi anladım pişman oldum ve tekrar Sinana yazdım barışmak için. Ama sinana barışmak için yazarken de aynı anda ömerle konuşuyordum yani konuşmayı bırakmamıştım işte acı çekmemek için ilgi eksikliğinden vs. Sinan beni affetse Ömer’le konuşmayı keserdim direkt. (Bunlar 3 yıl önce oluyor bu arada) Şu an o Sinan dediğim çocukla tekrar beraberiz ve ben kendimi sinana ihanet etmiş gibi hissediyorum çok kötü hissediyorum. Sizce bunu Sinana anlatsam ne tepki verir yani siz Sinan olsanız affeder miydiniz?

İhanet mi değil mi?