Boyum 1.69 kilom 65
50 kilo olmak istiyorum 15 kilo verir miyim alsam bu iğneyi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 1.69 kilom 65
50 kilo olmak istiyorum 15 kilo verir miyim alsam bu iğneyi
Canım beni bir dinler misin öncelikle,
Ben bu iğneyi çok araştırdım gerçekten çok heves ederek araştırmıştım bir de
Veee vazgeçtim çünkü neden? Nedenini ben sana anlatmayacağım ama kısaca şunu söyliyim. Bir başkasına etki eden şey sana da aynı etkiyi verecek diye bir şey yok. Fazla kilosu olanlar hızlı kg verebilecekken senin kilon normal olduğu için belki haftada yarım kg vereceksin ve yan etkilerini saymıyorum bile çünkü sen de bunu düşündüğüne göre araştırmışsındır muhakkak.
İğneyi bırakır bırakmaz şekerin aynı seviyeye çıkacak ve yine kg almaya başlayacaksın. Demem o ki biraz yemeğinden kısıp ve yürüyüşlerini artırsan zaten iğneden daha iyi sonuçlar alırsın
Çooookk üşengeç biriyim knka valla bu kadar yazıyı yazdığıma șașıyorum ama soruyu görünce dayanamadım eski beni gördüm çünkü uyarmak istedim bu yüzden 🌺
Ben Fit Meli, diyetisyen Melis ben canım 💚 Önce şunu söyleyeyim, 1.69 boya 50 kilo hedefi gerçekten sağlıklı bir aralık değil, vücuduna haksızlık edersin 🙏 Özempic ise diyabet ilacı, mutlaka endokrin uzmanı kontrolünde ve zorunlu durumlarda kullanılması gereken bir ilaç, zayıflama iğnesi gibi düşünmemelisin ⚠️ Şu anki kilon fena değil, istersen beslenmeni ve hareketini düzenleyerek 3-5 kilo kadar incelmek çok daha güvenli ve kalıcı olur 💪 İhtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, beraber bakarız tatlım 🌸
Cevap
3Cevap
Saçmalamaaa
İğne mide bulantısı yapıyor ve millet o yüzden zayıflıyor 😂 Ayrıca onu kullananın yüzü falan çöküyor yaa, güzel değil
Yüzümde kilo aldı eskiden 50 kiloydum çok güzeldi fiziğim şimdi kendimi şişko hissediyorum
İkisinide yapamıyorum yemek yemeyi çok seviyorum diyet yapamıyorum spor hiç yapamıyorum hemen nefesim kesiliyo kansızım çok ondan heralde
Tamam sağol
Saçmalama kilon süper alabiliyorsan az daha al hatta
Ben 50 yim Bi boka yaradığı yok ne güzel 65 sin bozma kendini millet takma kafaya
Boyun kaçç
161
İyimiş ne güzel zayıfsın
Hiç güzel değil hep kilo al diyo annem zorbalıyo kendini beğenmiyosun
İyide herkes zayıflamak için can atıyo bazıları ben gibi ilaç kullanıyo sen neden memnun değilsin ki normal bence boyuna göre kilon
Hep kemik gibi duruyorsun diyorlar duruşumu bile onların yüzünden daha pasif hale getiriyosun istemsiz
Takma onlarıı
Keşke o yüzden sende verme kilo böyle iyisin
Teşekkür ederim
İğne değil de diyet yapsan verirsin
Diyet yapamıyorum
Yaparsın reglin düzenli mi hormon sorunun var mı
Reglim düzenli
Tamam diyet güzelce yapılır ve zayıflarsın iddiaya bile girerim
Denicem
Anlatayım sana detaylıca istersen
Anlatt
Sorum olacak yorumdan anlatamam kim
Ki
Normalde kaç kilosun
65
55 ideal bence 1.69 mu kilon
Boyum 1.69
Diyet caylarindan iç ve ekmeği azalt yağlı yemeklerden uzak dur
Tamam denicem
Tanıdığım bir arkadaşım denemisti baya ise yaradı limon turp gibi şeyler dene yani yağ yakıcı sebzeler tüket araştır önce bak nasıl ise yarıyor
Özellikle ıspanak pazı ve lahana tüket
Tamam teşekkürler 🤩
Zencefil zerdeçal ve acı biber gibi şeylerde metabolizmayı hızlandırır daha hızlı yağ yakar
Rica ederim
Sormak istediğin başka bir şey var mı
Yokkkkk sağol
Kendine iyi bak haftada bir tam yemek ye enerjiden düşme kendini ödüllendir yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?