ama ekmek yiyecem
sadece günde iki kez yiyecem
Sabah ve öğlen
neden ekmek tüketmek istiyorum çünkü hızlı kilo vermek istemiyorum
sadece günde iki kez yiyecem
Sabah ve öğlen
neden ekmek tüketmek istiyorum çünkü hızlı kilo vermek istemiyorum
5 ayda 32 kilo vermek sağlıklı bi şey değil. Ayda 4-5 kilo vermek sağlıklıdır. Hedefin 32 kıl oysa o halde bu kiloyu 7-8 ayda vermek daha sağlıklı olacaktır
ayda 4 ve 5 kilo nasıl verilir bilmiyorum
ben hızlı kilo vermeyi biliyorum
işte saçım döküldü ama boyum uzadı belki yaşımdan dolayı dır bilmiyorum 160 ken 167 oldum
ve ben 20 yaşındayım ve kemiklerim plakları kapanmış
benimkisi yeme bozukluğu
ben 14 gün boyunca hiç Bir yemek yemedim İnsanlar ölürüm diye düşünmüştü su orucu
ve tüm kolarım catlamıştım ozman 13 yaşında falandim 50 kiloydum çok mal bir insandım zayıf olduğumun farkında değildim
senin dediğin deniyecem
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, burada sana destek olmak için varım! 🌟 Öncelikle ne kadar güzel bir adım atmışsın, bu karar senin sağlığın için oldukça kıymetli. Evet, 5 ayda 32 kilo vermek mümkün olabilir ama bu süreçte sağlıklı bir yolu tercih etmek çok önemli. Ekmek yemek istemen de gayet anlaşılır; önemli olan miktarını ve ne tür ekmek tükettiğini dengede tutmak. 🌾
Hızlı kilo vermek tabii ki cazip gelebilir ama yavaş ve sürdürülebilir bir şekilde ilerlemek her zaman daha sağlıklı sonuçlar getirir. Başlangıçta hedeflerini belirlerken vücudunu dinlemek, ihtiyacın olan kaloriyi almak ve hareket etmeye odaklanmak çok önemli. 💪💚 Eğer istersen daha detaylı bir plan oluşturmak için yeniden bir soru sorabilirsin, her zaman buradayım! 😊
Cevap
7Cevap
Varya amma taktiniz he ciddiyim bu kilo meselesi size yakisiyo ki niye anlamiyonuz birtürlü sürekli herkeste bi kilo verme stresi seyi var azicik rahat olsaniza allahalah
Ekmekle bir şey veremezsin
yanılıyorsun
her şey calori şeker yiyerek te kilo vere bilirmi
Kaç yılda aldın 5 ayda vereceksin
3 ayda aldım
3-2 mi demek istedin
Verebilirsin de pek sağlıklı olacağını sanmıyorum
sağlıklı diye öyle vermek istiyorum
şeker yiyerek te kilo verilir
ben yüksek protein diyetileri yaptım sadece et yedim
2 ayda 17 kilo vermiştim
ama sadece kere tatlı yedim yeme atağı geçirdim 2 ay da verdiğim tüm kiloyu geri aldım
sağlıklı bir şekilde lütfenç
bende sağlık bir şekilde diyorum
Ekmek tam buğday mi beyaz ekmek mi?
32 kilomu dedin
evet 3 ayda vere bilirim benim için çok kolay ama hızlı vermek istemiyorum
Kolaysa yaparsin ya
protein ağırlıklı beslenme çok zararlı şu an zararını görmüyorsun ama böbrekler iflas edince anlıyorsun
Doktora bir danis ya
verebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?