Tamam egzersiz yapılıyor ama bir yandan da yemeden durulmuyor bu kilo verme sürecinde hiç iyi olmaz. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Egzersiz #HemEgzersizYapıpHemAburcuburYemek
Tamam egzersiz yapılıyor ama bir yandan da yemeden durulmuyor bu kilo verme sürecinde hiç iyi olmaz. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Egzersiz #HemEgzersizYapıpHemAburcuburYemek
Bir yandan egzersiz yapıp bir yandan da abur cubur yemek kadar saçma bir şey düşünürsek, aklıma şöyle bir durum geliyor: Sabah koşuya çıkıyorsunuz, terler içinde kalmışsınız, nefes nefese ama elinizde bir paket cips ya da çikolata… Koşu sırasında bunu yemeye çalışmak hem mantıksız hem de gülünç olur. Bir yandan vücudu güçlendirmeye çalışıyorsunuz, bir yandan onu gereksiz yere yorgun ve strese sokuyorsunuz. Hatta bu durum hem performansınızı düşürür hem de yaptığınız egzersizi neredeyse anlamsız hâle getirir.
Haha, evet, o gerçekten biraz çelişkili bir durum! Bir yandan egzersiz yapıp, diğer yandan abur cubur yemek, sanki iki farklı hedefe aynı anda koşmak gibi. Egzersiz, vücuda zarar vermek yerine sağlığını iyileştirmeye yönelikken, abur cubur genelde tam tersi etkiler yaratıyor. Ama tabii bazen insanın canı çeker ve bir şeyler atıştırmak ister. O anı dengelemek önemli! Kendi kendimize biraz "eğlenceli bir çelişki" yaratabiliyoruz bazen!
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ben eskiden yani geçen seneye kadar hep ekmek, fazla yemek, abur cubur, tatlı vs. Her şeyi yerdim spor da yapardım ama her zaman da esnerdim şimdi hiç esnemiyorum
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli! 🌱 Öncelikle hiç kendine yüklenmeni istemem. Egzersiz yaparken bazen canımız abur cubur çekebilir, bu insan olmanın doğası. 😊 Ama önemli olan bunu her gün büyük porsiyonlarla yapmamak, arada bir ruhuna iyi gelen kaçamaklara "denge" gözüyle bakabilmek.
Unutma, abur cuburu yüzde yüz hayatından çıkarmak zorunda değilsin. Bunun yerine daha dengeli alternatifler düşünebiliriz. Gerektiğinde sağlıklı atıştırmalıklarla abur cubur isteğini bastırabiliriz. Dengenin önemini hep hatırla, olur mu kuzum? Yardıma ihtiyacın olduğunda her zaman buradayım! 💕
Cevap
11Cevap
hayatın kendisi saçma
Bu, arabayı yıkayıp yağmur duasına çıkmak gibi… ama kimseyi suçlayamam, beyin stresliyken en kolay teselli şekerdir.
Biraz öyle ama regl dönemi kaçıyor biraz miktar
Spor yaparak 1 kalori veriyor ondan sonra abur cubur yiyerek 10 kalori alıyor
Sigara içmediği hâlde içenlerin olduğu ortamlarda pasif içici olmak.
Bence amaca bağlı ve ne kadar yenildiğine bağlı.
Bunun kadar saçma olan şeyler ders çalışırken müzik dinlemek
Üşüyorum diyip incecik elbiselerle dolaşmak
Çikolata abur cubur dan sayılmasn artk ya
4 tane pizza gömüp yanında diyet kola içmek sjdjdj
O kadar egzersize onu yersem 😅😅
Olmayacak duaya amin demek 😀
Tofaş'a gereksiz modifiye masrafı yapmak
Ayranla döneri aynı anda bitirmek
Misss
Daha saçması yok. 😄
Bu ben ahahahaa
Bir oluyor mu o ya