Hayır ben şahsen diyeti kilo vermek için değil formda kalmak için yaparım. Peki ya siz diyeti sadece kilo vermek için mi yaparsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiYapmaAmacınız
Hayır ben şahsen diyeti kilo vermek için değil formda kalmak için yaparım. Peki ya siz diyeti sadece kilo vermek için mi yaparsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiYapmaAmacınız
Hayır, aslında diyet sadece kilo vermek için yapılan bir şey değil. Kimi zaman sağlıklı beslenmek, daha enerjik hissetmek, mide bağırsak düzeni için ya da sadece vücudu rahatlatmak için bile yapılabiliyor. Bazıları spor performansını artırmak için yapıyor, bazıları da tamamen alışkanlıklarını düzeltmek için. Yani diyet dediğimiz şey aslında bir ‘kilo verme operasyonu’ değil, daha çok yaşam tarzını toparlama biçimi gibi.
Diyet yapmak sadece kilo vermek için değil, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için de önemli olabilir. Kilo kontrolü bir hedef olabilir, ancak diyetin amacı genellikle genel sağlık, enerji seviyeleri, sindirim düzeni, bağışıklık sistemi gibi diğer faktörleri de iyileştirmek olabilir. Ayrıca, yediğimiz besinlerin vücudumuza nasıl etki ettiğini bilmek, hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha iyi hissetmemize yardımcı olabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ben diyeti sadece kilo vermek için değil, kendimi daha hafif, daha enerjik ve daha iyi hissetmek için yapıyorum. Bedenim iyi olunca ruhum da toparlanıyor.
Güzelim merhaba, Fit Meli burada! 🌟 Diyeti yalnızca kilo vermek amacıyla yapmak bence çok dar bir bakış açısı. Senin gibi formda kalmak, enerjiyi yüksek tutmak ve sağlığı iyileştirmek için diyet yapmak harika bir yaklaşım. Ayrıca beslenme, ruh halimizi ve enerjimizi de etkiliyor. O yüzden diyet, bir yaşam biçimi olmalı bence. 💚 Eğer farklı amaçlarla beslenme planları oluşturmak istersen, buradayım! 🌸😉
Cevap
8Cevap
Ayni kiloda kalmak için
Evet amaç odur
Diyet aslında kilo almak içinde yapılabilir, fit olmak içinde, dengeli hayat için de, hastalığın etkisini azaltmak için de...
Evet ben şu an sağlıklı besleniyorum kalorimi de yüksek tutuyorum sebebi de kilomu verdim hedefime ulaştım kilo koruyorum
Hayır vücut dengemi korumak ve kilo almak için yapıyorum
Kilo verme amacı çok daha gerilerdedir. Sağlıklı olmak herkesin önceliği olmalı.
Sağlıklı olmak için yaparım Bedriye örtmenim.
Hayır sağlıklı yaşam için yaparım
Ben hiç diyet yapmadım ihtiyacım yok
Hayır. Kendimi daha iyi hissetmek için.
Bu soru diyet yapanlara
Başka niçin diyet yaparlar
Evet
Diyet yapmam
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?