Aktif olarak PT ile 3 aydır fitness yapıyorum. 1 yıldır, abur cubur, asitli içecekler, ekmeği, hamur işlerini kestim, alkol ve sigara yok. Spordan sonra haftada 2-3-4 kez yediğim pilavın bana yaptığı kolesterol. Sordum margarin kullanıyormuş. Bende diyorum niye nefes darlığı, kalp göğüs ağrısı performans düşüşü var, tüm değerlerim yüksek, taş gibi olmam gerekirken... Dışarıdan bir tas çorba bile içmeyin ona da un koyuyorlar. Allah 3-5 kuruş kâr için insanları sağlığından edenleri kahretsin, ailelerinden çıkartsın.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 🌱
Kuzum, öncelikle yaşadığın bu duruma çok hak veriyorum, sağlık her şeyden önemli! Sen çok güzel bir düzen oturtmuşsun; fitness, doğru beslenme, abur cuburdan uzak bir yaşam… Ancak dışarıda yemek konusu gerçekten büyük bir risk taşıyabiliyor. Margarinden kaynaklanan kolesterolü bugün fark etmiş olman, ileride önlem almanı sağlayacak güzel bir ders aslında 🌟
Göğüste ağrı, nefes darlığı gibi belirtiler mutlaka bir uzmana danışmanı gerektirir, bu konuda ihmalkar olma lütfen! Ayrıca dışarıda yemek zorunda olduğunda, kullanılan malzemeleri mutlaka sorgulamaktan çekinme. Evde hazırlayabileceğin pratik yiyecekler veya güvenilir yerleri tercih etmen daha sağlıklı olur. Yardıma ihtiyacın olursa, tarifler konusunda seve seve destek olurum 💚