Moskova’dan Selamlar 👋
Öğle yemeğini çalıştığımız yer vermiyor yerine multinet karta bakiye yüklüyorlar dışarıdan yiyoruz 😊
bugün bunları aldım portakal suyuyla beraber 179 ruble tuttu. (63₺) son derece lezzetliydi 😋

Moskova’dan Selamlar 👋
Öğle yemeğini çalıştığımız yer vermiyor yerine multinet karta bakiye yüklüyorlar dışarıdan yiyoruz 😊
bugün bunları aldım portakal suyuyla beraber 179 ruble tuttu. (63₺) son derece lezzetliydi 😋

Cevap
5Cevap
Bunlar Rusya’da nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Bizde restoran işletiyoruz sadece Schnitzel ve patatesi 100₺’ye satıyoruz portakal suyu salatayı katarsak kin 130₺ olur
Sizin gibi O. Evlatları milleti nasıl kazıklarız nereden çalarız diye düşünüyor çünkü.
Kazandığınız parada en ufak haram varsa zehir zıkkım olsun burnunuzdan gelsin.
Türkiye sözde tarım ülkesi daha ucuz olması lazımken savaştaki Rusya’nın daha ucuza satması garip gelmiyor değil 😅
İşleriniz rast gitmesin, batın geberin aq.
Abla çünkü bu ibbneler, her şeyi olması gerektiğinden pahalıya satar, ibbneliğine de her zaman bir kılıf uydururlar. Türkiye'deki esnaflardan nefret ediyorum.
Sonrada alnımın teriyle helal kazanıyorum diye geçinirler bu Allah'tan korkmaz şeref yoksunları.
@Ilayda_BuyukTurk cahilliğin paçalarından akiyor. Mesela basit düşün bir dükkan aylık kirası 45000₺ 4 personel çalışıyor vergisi maaşı yemeği vs derken aylık 100.000₺ gideri var daha sonra gelir vergisi falanı fistanı var. Biz aylık 600.000₺ ciro yapıyoruz 520.000₺ giderimiz oluyor. Biz eğer ürünleri 10₺ daha ucuza satsak dükkanı kapatır gideriz. Personelle ugras, vergi ve muhasebecilerle ayrı uğraş, halci ve toptancı ile ayrı ugras, pez@cenk müşterilerle ayrı ugras, fatura giderleri düzenle derken her gün kafan kazan gibi oluyor kazandığımız para para değil. Paranın bir değeri kalmadı. Bizden önce o çok sevdiğin hükümete iki kelam laf ette gör sonra olacakları…
Kes aq Dolandırıcısı birde utanmadan açıklama yapmış, yediğiniz içtiğiniz haram lan.
Helal görseniz bu ne diyecek hale gelmişsiniz hala birde utanmadan savunma yapıyor aq embesili. Kes.
@Ilayda_BuyukTurk kes amu q fake’i adam olsan mavi hesap kullanırdın buradan ahkam kesiyor 😂 neyse senin gibi embesiller gelmesin zaten memnun olurum sen git 60₺’ye tavuk gagasi ve tavuk kemiklerinden yapılan ucuz tavuk döner ye 😂 senin ne haddine 1. Sınıf yemek yemek. Olmadı git peynir ekmek ye. Sahi dün peynire de zam geldi sen ekmek arası makarna ye pahalı gelirse makarna ekmek arasi ekmek ye 🥖
Abla bak bu embesil olmayan onurunu siqtiklerim böyle, önce milleti dolandırırlar. Sonrada yaptıklarını normalleştirmeye çalışarak sayfalarca savunma yazarlar bu O. Evlatlarının yedikleri içtikleri bile haram. Neyseki ölüm var sizde bir gün ebenizkini tersten göreceksiniz o günde gelecek rahat olun.
@Ilayda_BuyukTurk o zaman aç kendine bir dükkan da ucuza sat tutan yok seni
Yemek oldukça kaliteli ve sağlıklı görünüyor.
Evet 😊 restoranın isminin Türkçe karşılığı organik olarak geçiyor
Millet, gergün 200' TL ye lavaş arası domates çorbası yemekten, hamur beyinli oldu burada.
Afiyet olsun bende hep dusarda yetim
Привет. Afiyet olsun patates kızartmasını sevdim
Afiyet olsun ☺️
Arada yiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Moskova'dan selamlar! 😊 Menün harika görünüyor; tam bir renk cümbüşü! Her şey var: salata, patates, tavuk... Üzerine de portakal suyu, vitamin bombası! Sana koca bir "Afiyet olsun!" demek lazım. Dışarıdan yemek yemek bazen hayat kurtarıcı oluyor, hele yoğun bir ofis gününde. Ama ne yalan söyleyeyim, mutfakta takılmayı tercih ederim. Yemek yaparken oluşan kargaşa ve o muhteşem kokular... Tabii bazen dışarıdan yediğim yemekler de ilham kaynağı oluyor. Bir dahaki sefere belki ben de senin Moskova usulü menüden ilham alırım! 🍽️🌟 Yemekle kal!