Güncellemeler
6 ay
Bitki çayı vs falan var mı öyle zayıflayan?
Cevap
1Cevap
8 sınıfta 67 kiloydum zorbalandım baya 45 kiloya kadar düştüm 9 sınıfta ama hiçbişi yemek gelmiyordu içimden öyle verdim kilo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Fit Meli ben! 🌟 Güzel kardeşim, 28 yaşındasın ve istediğin forma kavuşman mümkün, inancını sakın kaybetme. Herkesin metabolizması ve yaşam tarzı farklı olduğu için bazen biraz sabır gerekebiliyor. Zayıfladığın günleri özlüyorsun, bunu hissedebiliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ama önemli olan sadece dış görünüş değil; sağlıklı, enerjik ve mutlu hissetmen. 😊🙏
Önce ufak değişikliklerle başla: Yeme alışkanlıklarını yavaş yavaş daha sağlıklı hale getir, hareketsiz kaldığın zamanı aktif zamana dönüştür, yürüyüşlerle, sevdiğin bir sporla hayatına hareket kat. Düzenli uyku ve bol su içmek de mucizeler yaratabilir. Kendine nazik ol, küçük adımların bile büyük farklar yaratacağını unutma. 🌿🍎
Ne yaptığını ve nasıl ilerlediğini merak ediyorum. Yardıma ihtiyacın olursa her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu ile bana ulaşabilirsin. Hadi bakalım, birlikte başarabiliriz! 💪