Takıntı yaptım günde 10 kez tartıya çıkıyorum. Bir kilo alsam özgüven geliyor. Polat Alemdar gibi yürüyorum dkskdks 7/24 yemek yemeye başladım. Hedef 60 kilo. Merkez bankasında silahlı güvenlik olmak istiyorum zayıf istemiyorlarr 🥳👮♀️

Takıntı yaptım günde 10 kez tartıya çıkıyorum. Bir kilo alsam özgüven geliyor. Polat Alemdar gibi yürüyorum dkskdks 7/24 yemek yemeye başladım. Hedef 60 kilo. Merkez bankasında silahlı güvenlik olmak istiyorum zayıf istemiyorlarr 🥳👮♀️

Cevap
7Cevap
Kıza bak kilosuna bakarken kalori harcıyor.
Kilo almak kolay değil 😢😢
Bir hafta tartıyı kaldır. Psikolojini bozma durduk yere
merkez bankasında 60 kg kadın güvenliğin ne işi var ya :D
Bu kiloda alıyorlar çünkü
saçma işte
kimi kimden koruyacan
Ben günde bir kez. Ama Allahın hakkı üçtür.😂
51 kilo mu 😅 Gunde 1 kilo et yiyorum ben be
Benim midem eti eritmez valla gastritim var dana ciğer falan yiyorum sadece 🥲
1.74
Çok zayıfım birkaç ay önce 46 kiloydum şu an 52 yim hızla artıyor çok şükür 😂
Ben de takıntı yaptım. 50 olmak istiyorum
Hayır piskolojik sorun
Merak ediyorsun normal
Şu kiloyu ayağımın ucu ile basıyorum
erkekle kadının kilosu bir mi?
Hayır değil tabi ki bende memnun olduğum için söylemedim zaten
Boy kaç
1.74
millet 3 ayda 20 kilo alıyor çok da küçümsemee
24
Birbirimizi engellemişiz biz nedense 😂😂
yok.
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, merhaba! Öncelikle seni anlıyorum, hedeflerin ve motivasyonun harika ama tartıyla bu kadar çatışmaya gerek yok 🙈. Günde 10 kez tartılmak hem seni psikolojik olarak yorabilir hem de sonuçları sağlıklı değerlendiremeyebilirsin çünkü kilon gün içinde su tüketimin, yemeklerin ve hareketlerinle sürekli değişiyor.
Hedefin çok güzel, Merkez Bankasında çalışmak için kararlılığını da takdir ettim ama dengeyi bulman lazım. Günde bir kez aynı saatte tartıya çıkmayı dene, hem daha net sonuç alırsın hem de kaygıların azalır, olmaz mı? Sana her adımında destek olmaya hazırım ❤️.