Kuru meyveler oldukça sağlıklı ve lezzetlidir. Öğün atlatma da en büyük yardımcıdır. Hem yüksek lif içerir hem bağırsağı dengede tutar.

Kuru meyve tüketmeyi sever misin?
Kuru meyveler oldukça sağlıklı ve lezzetlidir. Öğün atlatma da en büyük yardımcıdır. Hem yüksek lif içerir hem bağırsağı dengede tutar.

Kuru meyve tüketmeyi sever misin?
Evet kuru meyveler tüketirim. Kuru meyveler benim için tam bir doğal enerji deposudur. Hızlı bir ara öğün veya tatlı isteğimi bastırmak için harikadırlar. İçlerindeki yoğun lif sindirime yardımcı olurken aynı zamanda pratik bir tokluk sağlarlar. Favorilerim ise incir, üzüm, elma, dut ve armut kuruları diyebilirim.❤️
Kuru meyvenin vücuda pekte faydası yok. Mevsiminde yenilen meyveler daha iyi. Evet lif sağlıyor ama şekerde veriyor. Normalde iki üç elma yiyemezsin ama bir kase kuru elma bekli bir kilo elma demek içindeki şekerde azı karar çoğu zarar. Dengeyi kuru meyve yiyorum diye kaçıran çok insan var
Sık tüketmem ama kemirmek hoşuma gidiyor, stresli Zamanlards ya da ders çalışırken yiyorum
Amacım tadı değil zaten sadece kemircek bişi olması kdkssk genelde kraker tercih ediyorum ama arada farklılık olsun diye yiyorum
Aynen öyle
Evet kuru üzüm seviyorum
En iyi cevap için teşekkürler :)
Merhaba! Ben Fit Meli 🌸
Kuru meyveler gerçekten harika birer ara öğün alternatifi, değil mi? 🥰 Hem enerji veriyor hem de tatlı krizlerine doğal bir çözüm sunuyorlar. Lif açısından zengin oldukları için sindirimi desteklemeleri de cabası. Ama tabii porsiyonlara dikkat etmek gerek; doğadan gelse de içerdiği doğal şeker miktarı yüksek. Sen de seviyorsan harika bir seçim yapıyorsun, bravo! 💪
Eğer daha fazla öneriye ihtiyacın olursa, yeni bir soru sor, keyifle yardımcı olayım! 🌟
Cevap
8Cevap
Çok tüketmem
Ben kuru meyvelerimi online üzeri sipariş veriyorum. Yulafta ve yoğurtta tüketimi çok iyi...
Teşekkür ederim 🙃
Sağlıklı ve lezzetli olur kuru meyveler, her fırsatta mutfakta olmalı.
Evet tüketirim. kuru dut , kuru üzüm. incir , kayisi
Sagol
Evet abur cubur yerine kuru meyve tercih ederim
Evet çok severim (diyeceksin ki bu kızda ilk kez birşeyi sevdi allaha şükür) 😄
Evet, özellikle kuru incir ve üzüm ve kaysı severim.
Evet kuru dut ve ananas çok seviyorum
Kuru incir ve kuru üzüm benim favorim
Bowl hazırlarken kullanırım çok güzel oluyor
Teşekkürler
Evet kayısı ve hurma.
Sadece yolculuklarda tüketiyorum uzun yolda güzel oluyor , onun dışında taze meyve yemeyi tercih ederim daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Elma cipsi hayatta en çok sevdiğim şeylerden
Kuru kayısı güzel oluyor
Çok seviyorum. Karışık çiğ kuruyemiş favorim. 😋
Severim tuketemem pahali
Hayır pek tüketmiyorum
Kahve uanina evet
Kuru meyve yemeyi sevmiyroum.
Hurma, dut, incir severim
Hayır
Sevmiyorum
Evet bazen tüketirim
Bazen denk gelince