Ceviz ve bademin tok tutma süresi içerdikleri besin değerleri nedeniyle benzerlik gösterse de bazı farklılıklar vardır. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #CevizVeBademinTokTutması
Ceviz ve bademin tok tutma süresi içerdikleri besin değerleri nedeniyle benzerlik gösterse de bazı farklılıklar vardır. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #CevizVeBademinTokTutması
Daha dün bile yemiş biri olarak söyleyeyim ki badem çok daha bol geliyor yani fazla olduğunu hissediyorsun ama doyuruculuk hissi yok. Ceviz hemen tok tutuyor ya da miden bulanıyor hemen zaten yiyemiyorsun😅 Pestille birlikte yiyeceksin, yanında ayran ohh mis gibi valla😋
Ceviz daha tok tutuyor, denemiştim bir keresinde 4 tane ceviz ve yanında acı kahve içmiştim tabi önce cevizleri yedim baktım karnım doydu vay be dedim
Ceviz uzun süre tok tutar.
Hem sağlıklı hem de besleyici yağları sayesinde uzun süre tok tutmasını sağlar.
Cevap
18Cevap
2 sini yersem. anca beni tok tutar
ikisi de güzeldir
Ceviz ve bademin tok tutma süresi içerdikleri besin değerleri nedeniyle benzerlik gösterse de bazı farklılıklar vardır
o cevizle bademi karıştırıp bir güzel kek yapacann... ohhh mis gibi 😋😋 hem de tok tutar😅
Ceviz tercih ediyorum genelde kuru dutla iyi gidiyor
Bademdir cevizi yedikçe yiyesi geliyor insanın badem bir noktada yeter dedirtiyor
Ceviz bademden bir tık daha yağlı olduğu için ceviz daha fazla tok tutuyor
Onu bilmiyorum. Badem yemek daha zevkli bence.
beni ikisi de tok tutmuyor 😭
Bilmiyorum ama tercihim badem
İkiside güzel ama ceviz
İkisi de çok faydalı ve tok tutar.
Ceviz gibi geldi.
Ben cevizle daha çok tok kalıyorum şahsen
Sanırım ikiside aynı
Badem sindirimi zordur fazlasıda kabızlık yapar
Badem sanki daha iyi gibi
Badem
Ceviz dağa tok tutar
Ceviz